Fences (2016)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az 50-es években játszódó Fences egy színes bőrű családfő, Troy (Washington) története, akinek nemhogy sosem sikerült az álmát valóra váltva profi baseballjátékossá válnia, de a rasszista társadalomban mindig is keservesen meg kellett küzdenie a megélhetésért. Immár apaként Troy mindent elkövet azért, hogy a fia, Cory (A hátrahagyottak című fantasysorozatból ismerős Jovan Adepo) többre vigye nála, ezért midőn a baseballban hozzá hasonlóan tehetséges srác elhatározza, hogy ő márpedig profi játékossá válik, az ezt nem tűrő Troy és fia már addig sem felhőtlen kapcsolata még jobban elmérgesedik.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  1fichier (letöltés)
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidup.me
   
   
  Vidzi.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

26
Alap mu.Tanitani kellene...nagyon jo film..
25
lesz ez a film szinkronizálva??????? ????????????????????
24
Nagyon jó film, számomra tisztára Tennessee Williams feelingje volt. Nehéz, fajsúlyos film, minden perce érték. Bekerült a többszörnézős kategóriába nálam. Köszönöm!
23
EZ EGY NAGY NULLAAAA 10/2
22
Fantasztikusan jo film. Olvastam regebben a szindarabot, az is nagyon tetszett. Denzel Washington rendezokent is nagyot alkotott Minden benne van!
21
hehe nemtom hogy kezdjek hozzá 2. nap és újra akarom nézni, figyelni minden szöveget pedig ez csak MAGA AZ ÉLET, de talán épp ezért érinti meg ennyire az embert, annyira mély, annyira megfoghatatlan az egész, dráma a legfelsőbb szinteken zseniális színészek és most nem csak denzel, mindenki! Örülök, amikor értékelik ami jó...
18
ez tényleg jó 8/10
17
amilyen lassan indul, annyira ütős drámává növi ki magát. fokozatosan erősödik és mélyül anélkül, hogy süllyedne. kössz.