Fertőzés (2004) (2004)

Kansen

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Fertőzés helyszíne egy régi, omladozó falú kórház, amit csak nehezen tudnak fenntartani, köszönhetően a gyógyszerek, az orvosi eszközök és a megfelelő személyzet folyamatos hiányának. A kórház hangos a betegek fájdalmas szenvedésétől, az orvosok és a nővérek fizikai és lelki igénybevétele túllépte a kritikus határt. Amikor az egyik orvos gondatlansága miatt meghal az egyik beteg, a felelősségvállalástól megrémült személyzet úgy dönt, hogy eltusolja a műhibát, halálos események láncreakcióját indítva el ezzel. A rohammentő új beteget hoz a kórházba, akit egy olyan szörnyű és undorító vírus támadt meg, amitől a belső szervei felbomlanak. Az orvosok mindent elkövetnek, hogy feltartóztassák a vírus terjedését, de a beteg megszökik, gondoskodva arról, hogy az elátkozott kórházépületben mindenki a járvány ellen és az életéért küzdjön.

K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

7
Micsoda szar film!!!10/0
6
Mi volt ez a rettenet???
5
Roppant érdekes film! Szinte már nem is lehet tudni, hogy mi a valóság és mi képzelet. Köszönöm a feltöltést! 10/7
4
Huhh...hát azért...japán de bőven megüti az amerikai horror-színvonalat,tökéletesen feszült,para,kiszámíthatatlan,beteg,durva..de élvezhető,már az eleje is kemény volt,a vége felé pedig már azt sem tudod kinek higgy,és mi az igazság,a valóság és a képzelet határa teljesen elmosódik,és a vírus már inkább csak egy homályos metafora egy mélyebb,emberibb dologra...érdemes megnézni,ajánlom 10/10
3
Nagyon tetszett,köszönet érte!
2
Csatlakozom az előttem szólóhoz... kicsit idegen a stílusa, talán mert Japánban készült, de rendkívüli az atmoszférája. Kellemesen csalódtam benne.
1
Fura de jo film!