Fűrész: Újra játékban (2017)

Jigsaw

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Tíz év telt el a hírhedt sorozatgyilkos, John Kramer (Tobin Bell) halála óta. A módszeres kegyetlenségéről elhíresült Fűrész azonban újra rettegésben tartja a város lakóit: sorra bukkannak fel a megkínzott holttestek, és minden jel arra mutat, hogy nem csupán egy "örököse", hanem maga a szadista játékmester áll az esetek hátterében. Miközben a városi rendőrség elszánt nyomozást folytat az elkövető után, a kifinomult halálcsapdákban vergődő áldozatoknak dönteniük kell, hogy követik-e a titokzatos hang utasításait. És aki a kezében tartja a szálakat, nem ismer irgalmat: ha rosszul választanak, a büntetésük gyötrelmes halál.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   
  Indavideo
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

96
Lógott a levegőbe, mint kolbi a füstölőben és borzasztóan uncsi, penészes volt. Én a szériát feladtam a 3.rész után, mert eluntam az erkölcsi dilemma untig ismételt ,,same pattern-en" letolt kegyetlenkedéseit..a visszatérésre nagyobb borzongást, valami újabb csavart vártam. Ez elmaradt. Unatkoztam, 10/4.Köszi az uppot!
94
Az volt a koncepció, hogy a halál árnyékában az ember megváltoztatja az értékrendjét. Jó vagy rossz irányban, de megváltoztatja. Azok pedig akik elkészítik a halál árnyékát, istent játszanak így feladják emberiességük egy részét, akár faramuci gépekkel, akár a társadalmi szabályok manipulálásával teszik ezt. A kérdés az, hogy egy embertelen embert meggyógyít-e, ha vele is így embertelenül bánnak.

John Kramer hitt benne, hogy igen. És minden filmben igaza lett. Mindenki aki kiállt ellene meghalt, Kramerré, vagy - önkezébe véve a bíró és a hóhér szerepét - gyilkossá vált.

Azért élt meg ennyi részt a film, mert ez egy létező mély erkölcsi dilemma, évezredek óta velünk van a szemet-szemért igazsága.

De itt egy látványosan véres zagyva öldöklést kapunk. Mintha feladta volna az író a történetet. Vagy elfelejtette mit is akart mondani valójában. Összecsapta a végét. Csak ez a gányolás már a film elejétől kezdődött. Itt csak gyilkosok maradtak. Szerintem a producerek megijedtek a sikertől, és felpuhították, mielőtt eladják az egészet Disney-nek. Vagy lehet, hogy már el is adták?

Horrorfilmnek jó. De nincs sok köze az előzőekhez.
93
en szemely szerint imadom mind a 8 reszt legalabb 50 szer lattam aki egy szipla horror filmet lat benne az nagyon buta ember
92
23 percig bírtam, örülök, hogy nem moziban néztem
91
...imádom a horrorokat, de ez csak sima gyilkolás. kínzás és vele járó ordibálás volt... hiánzott belőle a kreatív "content"... én sem akartam a takaró alá bújni, ahogy a Szeth 44 sem ...
90
És igen! Aki ki tudta várni, az most élvezheti szinkronosan és jó minőségben.
89
Fél éve fent van és még mindig semmi dvd minőség??? Már a tv-ben is leadták...
88
Április 19.-én leadta a digifilm nem sikerült felvenni és feltölteni ide?
87
Durva hogy tavaly októberben már kint volt és azóta nem hogy nem tudták normális minőségben leszinkronizálni,de még értelmes feliratot se tudott csinálni senki,aranyos volt az emberünktől hogy megcsinálta és közölte hogy kezdő így megértem a hibáit de ettől függetlenül nézhetetlen .