Géniusz 1. évad (2017)

Genius: Einstein

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az Oscar-díjas Geoffrey Rush alakítja Albert Einsteint a NatGeo nagyszabású, Géniusz című sorozatában, amely a világhírű alkotópáros, Ron Howard és Brian Grazer legújabb munkája. Bár tudományos eredményei máig lenyűgözik és csodálattal töltik el a világot, kevesen tudják, hogy milyen eseménygazdag, már-már viharos magánélete volt a 20. század egyik legragyogóbb elméjének. A National Geographic új sorozata elénk tárja a tudós életének legfontosabb eseményeit, és szenvedélyes, törékeny, olykor kusza emberi kapcsolatait. A Walter Isaacson “Einstein: Egy zseni élete és világa” című könyvén alapuló sorozat a tévécsatorna első, forgatókönyv alapján készült életrajzi szériája.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Indavideo
  6. epizód 
   
  Indavideo
  7. epizód 
   
  Indavideo
  8. epizód 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

28
Többi része hova lett ?? igy nem tudom elkezdeni nézni...
27
Hova lett a többi rész? 1-5-ig?
26
Kiváló sorozat volt! Bevallom, némi kétséggel kezdtem bele egy barátom tanácsára, mert azt hittem, ha a NatGeo készítettem biztos száraz dokumentum film lesz. Ehelyett azonban tökéletesen és kellemesen csalódtam A géniusz tényleg olyan film lett, mint akiről szól: zseniális

(el tudnám képzelni egész estés mozifilmként is, ha már Hawkingról is csináltak filmet... ) Amúgy az egyik legnagyobb erénye a Géniusznak, hogy nem a tudományt és látszólag kusza egyenletek halmazát meséli el ezúttal - mint oly sok dokumentum film -, hanem magát az embert.
25
Felettébb kiváló sorozat volt!!!
24
Ez HATALMAS volt. Köszönöm.✌✌✌
23
Köszöntem ezt a csodálatos sorozatot
22
A NatGeo-s Genius 2. évadjának alanya Pablo Picasso lesz.
21
Kiváló sorozat Részletekbe menően korhű (minden szereplőnél odafigyeltek, hogy úgy nézzen ki mint valójában) és a cselekmény is érdekes. Einstein kalandos életén - mely nem csak a számokról szól! - keresztül láthatjuk a Nobel-díj, a nagy találmányok, a tudósok, a világháború világát belülről.

Remélem a 8. rész után lesz még folytatása. És a színészi játékkal sincs probléma. Lehet egyeseknek túl vontatottnak tűnik, de hát ez nem is akciófilm. És a kornak sem volt olyan gyors üteme, mint a miénknek. Lassabb volt, megfontoltabb, de figyelmesebb.
20
Koszonom
19
hova tüntek a kis pipáim most nem tudom hol tartok
persze ez legyen a legnagyobb bajom
nekem specc tetszik a film valószinű a személye miatt mert érdekel milyen lehetett egy zseni élete kb mint másé de mégis
és így a többi dolog mint színészi játék és egyéb szőr szálhasogatás már nem is számít