Glamour (2000)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A film középpontjában az Apa áll, aki egy álmot lát, amely egy bolondos terv végrehajtására sarkallja. A terv lényege, hogy az eljövendő utódok érdekében "vérfrissítésre" van szükség. A megoldás az üzlet régi barátja, a Házasságközvetítő képében jelenik meg: megismerkedik egy német leánnyal, a találkozásból szerelem születik. A kor és a törvények nem teszik lehetővé szerelmük beteljesülését, a házasságot. A család jogtanácsosának javaslatára egyetlen kiút marad, ha az Apa törvényesen meg akar házasodni - a jövendőbelije német birodalmi állampolgár, ő pedig a sémi fajhoz tartozik -, a lánynak először el kell válnia. Tehát találni kell egy Álférjet. A papa engedélyével végül sor kerülhet az esküvőre.


K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

1
én személyesen ismerek egy olyan nénit akinek zsidó édesapja Németországba ment egyetemre a numerus clausus miatt és egy szép szőke német lánnyal az oldalán jött haza. semmi probléma nem volt az esküvővel, de a háborúban sajnos munkaszolgálatra hurcolták, később lágerben veszett oda. felesége és gyermekei vidéken élték túl a háborút. akit érdekelnek a részletek, van egy hosszabb hangfelvétel Erika nénivel itt: http://radio.sztaki.hu/node/get.php/011pr4256 a hangszóró ikonra kattintva indul