Gomorra (2008)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Hatalom, pénz és vér: e három tényező határozza meg a Nápoly és Scampia kikötőinek környékén élők mindennapjait. Nincs választásuk, kénytelenek a diktált szabályok szerint túlélni: a törvényeket a Camorra, a nápolyi maffia hozza. Csak szerencsés kevesek álmodhatnak átlagos életről.
A maffia bosszúja elől rejtőzködve élő Roberto Saviano azonos című regényéből készült gengszterdráma öt egymástól független történetet mesél el, amelynek főszereplői mind a Camorra-val állnak kapcsolatban.
Olasz nyelv/magyar felirat

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Raptu.com
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

15
Sziasztok !szinkronos esetleg nem is volt???
14
A most futó sorozat "hatására" néztem meg,amivel csak a cím és a piramis formájú bérház azonos,de nem volt rossz, azóta másabbak lettek a filmek,de főleg a sorozatok.Pörgősebbek ,mint maga az éltet is,de ez is jó kis film volt. 10/8
13
Ez tényleg kemény, nem sajnálom, hogy megnéztem... Piccolo Anthony száma pedig nagyon jó.

10
kemény 10/10...aki szereti edem szendlert ne nézze meg
9
sziljozs talán azért erre irták mert eza z igazi maffia . Nehogyx azt hidd ámm hogy luxuskocsikból öltönyökben lövöldöznek a gengszterek mint a nagy amerikai filmekben ahogy te várod! Pl .keresztapa. Ami nagyon nagy film ,mert sikerre vitték hollywoodban. de elkell keseritselek a valóság sajnos ehhez a filmhez áll közelebb!!
8
Hát ez iszonyú!!!Már egy órája próbálom nézni,de dög unalom a rendező csapkod egyik témából a másikba mintha részeg lenne!!!Úgy tűnik hogy az olaszok elfelejtették hogy kell igazi maffia filmet csinálni,hol van már a Polip sorozat minősége és akkor még nem is beszéltem a világhírű Keresztapa trilógiáról!!A tetejébe a dvd boríton angolul úgy reklámozzák ezt a semmit hogy hogy a legjobb maffia film amit valaha eddig csináltak.Viccnek is keserű!!Kár volt a fáradság feltenni, ehhez Scorses-nek valamilyen köze lenne nem hinném!!!
7
a Polip nálam is mindent visz főként az első pár évad, ez afilm hát most kezdem nézni )
6
nem semmi egy film... bár azért voltak unalmas részek benne! de kőkemény maffia mozi az biztos