Gyilkos tréfa (2008)

Amusement

Értékeléshez regisztráció szükséges!
TABITHA. SHELBY. LISA.

Gyerekkorukban a legjobb barátnők voltak, felnőttként elváltak az útjaik, most azonban egy látszólag ártalmatlan múltbéli incidens ugyanabba a borzalomba taszítja őket. Valaki bosszút forral: beteges, megsemmisítő, véres bosszút. A három lány egy kínzószerszámokkal teli börtönkamra mélyén találja magát, és a többi áldozattal együtt kétségbeesett harcot kell vívniuk a túlélésért. De vajon ki marad életben, és ki lesz a Gyilkos tréfa áldozata?

Jake Wade Wall forgatókönyvíró (Ismeretlen hívás) és John Simpson rendező (Állókép) izgalmas és irgalmatlan filmmel gazdagítják a horror műfaját. Villanyt leoltani, kezdődjék a rettegés!

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Indavideo
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

4
Az a baj, hogy el vagy tévedve. Nem tudom Neked mi a horror. Légy kedves fejtsd ki. P. o. knife pld csodák csodájára ezek szerint nem az. Pedig eléggé megviseli az embert . A S. avagy a sz... E. száz... ??? Tessék!

https://hu.wikipedia.org/wiki/Horrorfilm

https://hu.wikipedia.org/wiki/Horror

Tudom ez hülyeség.

A végét kivéve jó volt...Meg hát ha egy szerencsétlen emberreel az történik mint itt nem olyan pofát vág mintha pattanást készülnének kinyomni vagy meglát egy nemkívánatos ételt...
3
Nekem nagyon nem tetszett a story... szerintem egyáltalán nem mondható horrornak és elég sok helyen sántít a dolog egy sokadrangú psycho- thrillernek elmegy.
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

2
Tetszett hogy több szálon mutatták be a cselekményt.
1
Régen láttam már! Jó volt újra nézni! Köszi a feltöltést! 10/8