Gyilkosság az Orient expresszen 2017 (2017)

Murder on the Orient Express

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az Európát átszelő vonatút rejtélyes gyilkosság színterévé válik. Tizenhárom idegen reked összezárva a vonaton, s mindegyikük gyanúsított. Mindenkinek van múltja, mindenkinek vannak titkai, mindenki gyanús. Csak egyetlen férfi oldhatja meg a rejtélyt, versenyt futva az idővel, mielőtt a gyilkos újra lecsap.
Agatha Christie világhírű regényének vadonatúj filmváltozatát az ötszörös Oscar-jelölt Kenneth Branagh rendezte, s ő alakítja a jól ismert detektívet, Hercule Poirot-t is.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Indavideo
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

22
Nagyon koszonom a munkatokat! A film jora sikerult 10/7
21
Nekem bejött ez a film, bár megvallom eszemben sem volt a nagy elődökhöz mérni. Inkább teljesen függetlenül igyekeztem kezelni, és így már nagyon tetszett. Bár az elején Poirotban volt egy kis Rózsaszín Párduc filingem, de 10/9 et adok neki. Köszi a feltöltést.
20
Mivel sem a könyvet nem olvastam és az előző feldolgozást sem láttam, nem sokat tudtam a sztoriról. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy eszméletlenül élveztem a filmet A látvány gyönyörű volt, a történetvezetés pedig elég jól el lett találva, nagyon kevés üres járat volt benne, ami sajnos mostanság elég ritka a krimiknél (bár az is igaz, hogy itt azért elég jó alapanyag volt a filmhez ). A szereposztás pedig egyszerűen parádés volt. Felüdülés volt látni ennyi tehetséges színészt egy filmben és azért azt meg kell jegyeznem, hogy hiába a jó történet meg a látvány, ezt a produkciót a színészek játéka tette felejthetetlenné. Persze velem is már többször megesett, hogy az eredeti könyv sokkal jobban tetszett, mint a filmes feldolgozás, így azoknak a véleményét is meg tudom érteni, akik már korábban olvasták a könyvet, vagy látták az előző filmet. Így ezt a filmet igazán csak azoknak tudnám javasolni, akik nem annyira ismerik a Gyilkosság az Orient expresszen történetét, mert ez a feldolgozás elsősorban nekik készült. 10/10
19
Nekem nagyon tetszett a film. A szomorúbb részeknél még meg is könnyeztem. A története is a filmnek lenyűgözött engem.
16
szerintem kár volt feldolgozni semmit nem adott hozzá ami növelte volna az eredeti film értékét... <inkább csak rosszabb lett> el vett belőle "0" /10 = nulla sőt -1 annál is kevesebb...
15
Nagyon vártam, abban reménykedtem, hogy a régi hangulat visszaköszön. A bajusz már az elején nagy csalódás volt! Hát még a kis szakállka! Imádom Poirot figuráját...De ez nem az a Poirot akire számítottam...A történet a végén, amikor ott ülnek, mint az apostolok... És hogy a vonat a hídon áll meg és kisiklott a mozdony...Az eredetiben még fűtésük sem volt...Drámaibb volt az egész..Sajnálom, hogy az értékelésem nem lenne több, mint 2! És hogy került oda egy néger orvos? Agatha forog a sírjában!