Gyilkosság az Orient expresszen 2017 (2017)

Murder on the Orient Express

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az Európát átszelő vonatút rejtélyes gyilkosság színterévé válik. Tizenhárom idegen reked összezárva a vonaton, s mindegyikük gyanúsított. Mindenkinek van múltja, mindenkinek vannak titkai, mindenki gyanús. Csak egyetlen férfi oldhatja meg a rejtélyt, versenyt futva az idővel, mielőtt a gyilkos újra lecsap.
Agatha Christie világhírű regényének vadonatúj filmváltozatát az ötszörös Oscar-jelölt Kenneth Branagh rendezte, s ő alakítja a jól ismert detektívet, Hercule Poirot-t is.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Indavideo
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Estream.to
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

46
Ha fele úgy lekötött volna mint a 80-as években az elődjei akkor 10 pont , de így csak 7-8 közötti.
44
Nekem bejött bár a végére izgalmasabbra számítottam...
43
Ha túl teszed magad poirot bajuszán akkor nézhető.Én mondjuk végig arra vártam hogy Rey mikor veszi elő a fénykardját, kicsit feldobta volna a filmet.
42
Köszönöm 10/10
41
Mivel nem olvasok Agatha Christie könyveket, nem tudtam mi a sztori. Az én hibám, de van ilyen is. Nem minden érdekel. De ez a 2017-es adaptáció nagyon érdekelt és mivel sokan dícsérték a köreimben, megnéztem. Az előttem szólók között, már leírták azt, amitől jó ez a film. A látvány, hangulat, színészi teljesítmény, stb. Ebben egyetértek. Ami nekem a csalódást jelentette, maga a történet. Valószínű, ha ezzel a könyvvel kezdtem volna az írásait, akkor a többit biztos nem vettem volna a kezembe. A végén oké a csavar, de nem tetszik ez a felemás befejezés. Értem a mondanivalóját, de Poirot renoméján ez biztosan egy kiköszörülhetetlen csorba.
Egyszóval nekem nem a film nem tetszett, hanem ahogy ezt Agatha Christie megalkotta. Ez van, nekem ez miatt 5 pont. Köszönöm a feltöltést!
39
Ez egy igazán jó film. Köszönet érte. 10/8
38
Artax - - Teljesen igazad van, én is ugyanezt éreztem!!! Idióta ripacsnak állította be Poirot-t.Ráadásul a gagyi, röhejes bajusz! Poirot mindig az eleganciájáról és a jómodoráról volt híres. Kár volt az időért és a pénzért!!
37
Aki azt mondja hogy gyenge, az egy idiota )