Halloween II (2009)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Rob Zombie-féle Halloween második része ott folytatódik, ahol az elõzõ rész befejezõdött. Laurie kórházba kerül, miután feltehetõen megölte azt az embert, aki sokak haláláért felelõs Haddonfieldben. A vizit azonban igen rövidre sikerül, mivel a nagyon is élõ Michael újra felbukkan, hogy megtalálja húgát, és brutálisan meggyilkol mindenkit a kórházban. Laurie túléli a borzalmas Halloween-mészárlást, Michael pedig eltûnik. A lányt a tragédia még sokáig kísérti, de igyekszik túltenni magát a sötét eseményeken, próbál felejteni. Ám a halottnak hitt, de nagyon is élõ Michael Myers más terveket forgat fejében, ahogy közeledik a vérengzés évfordulója. Még egyszer, utoljára visszatér Haddonfieldbe olyan családegyesítõ tervvel, amit Laurie soha nem fog elfelejteni.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

15
Egészen élvezetes.Egy dolgot nem értek az anya hogy lett ilyen szellem sátán cucc? Hiszen erre nem kaptunk az előző részben semmi utalást, és a fehér lót Mike kapta. Kíváncsi vagyok a fojtatásra de az inkább lesz egy másik feldolgozás természetesen Rob Zombie nélkül. egyébként a jumpscare jeleneteken kívül nem a legijesztőbb film amit láttam. Ha 1-2 helyen még csiszolnak rajta és kihagyják a ezt a sátánista dolgot akkor 9 vagy 10 pontot adnék de így egy egyszer nézős 6-os 7-es lett. Aki megnézi annak jó szórakozást!
14
Következő rész előzetese

https://www.youtube.com/watch?v=cVy8hDWG0fk
13
Nagyon érdekes film! Bár a spirituális részt én kihagytam volna a filmből de ettől függetlenül egy második résznek jó volt! 10/7
12
ez a film a Halloween megerőszakolása, nagyon tré, ne nézzétek meg...
11
Nem kellett volna bele az a spirituális dolog a végére,tudom hogy elmebeteg a gyilkos pszihiátriárol szabadult meg minden de akkor sem kellett volna az a spirituális dolgog ezzel el lett rontva a vége mert az már baromság volt,nekem a film 10ből olyan 4,5 pont
10
Baromság volt ez a rész nekem nem jött be,Rob zombie beteg 1 ember azt meg kell hagyni de hogyw filmet nem tud anélkül csinálni hogy a vége ne legyen érthetetlen baromság az fix felháborító.
7
Egyik kedvencem 10/10
6
Valaki tudja hogy lesz e harmadik része.