Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció (2018)

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót.
Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart.
De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csakhogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában Van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről…
A Hotel Transylvania horrorhumorát ugyan megpróbálták már utánozni néhányan, de a film készítői mindig újra bizonyítják, hogy a vicc csak akkor jó, ha élő és friss: a dögös ötletek és a kiváló magyar szinkron egyaránt garantálja, hogya HT3 felnő az előző részekhez.

(A linkek a holnapi nap folyamán érkeznek!)

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
  HDCAM 
   
  Vidlox.tv
  HDCAM 
   
  Vidoza.net
  HDCAM 
   
  Vidto.me
  HDCAM 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

11
Már a 10/6 -os IMDb is erősen túlzó. Én a HotelT I.felvonását vicc nélkül 45* láttam különböző nyelveken, és örök szerelmese maradok. De amit egyszer tökéletesre, azaz valóban szerethetőre és szórakoztatóra lehetett behúzni, azt CSAK hasonló dinamikára és közel színvonaltartó eredetiségre építve érdemes repro kópiázni 2x,3x,vagy 100x. A HT II. bevételi business fogás már sokkal kevesebbet nyújtott: azonkívül, hogy eldördültek az első rész karakterkliséi, nem volt semmi egyedi ötlet, jött ugye a pici (mert lagzi után mi más jönne), egy kiszámítható ,,bonyodalom" és #partyhard#. Oké, még ezzel is megvettek minket kilora, mert az a haj [email protected], az arghh..nadeaharmadik!!! Hát ez úgy hiányzott, mint Gru meleg Gaga testvér storyline-ja. Könyörgöm,tényleg senki -aki megtekintette- nem volt képes letapogatni ennek a borzalomnak a quality fall-ját?! Hát egy smartappot töltsön már le segítségnek. Ez a rajzfilm siralmasan rossz; kiszámítható, gagyi, vontatott, borzasztóan harsány, helyenként visszataszító és sóóótlan! Semmi új, semmi ötlet nem volt benne és ez fájdalmasan villogott bele az ember pofájába 80 percig. Oké, én húszonmz/x éves vagyok, nyilván nem én vagyok a célközönsége ennek a résznek, de a családi pindúr pandúrok (is) az eget összevakarózták a mozi alatt; pedig az egyiküket még a szabadban fosó Zewa chubbie is lenyűgözi 46 mp-re.. 10/4, és óvainteném tőle a jóízlésű gyerekeket.. Inkább egy jó könyv. De tényleg.
10
Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Azt hittem, néhányan szeretnék túl lenni ... !!!

Itt láttam ⏩⏩ FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM

EZ EGY TÖKÉLETES FILM!!!
9
Dale a tu cuerpo alegría Macarena,
Que tu cuerpo es pa' darle alegría cosa buena
Dale a tu cuerpo alegría, Macarena
Hey Macarena...
8
Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Azt hittem, néhányan szeretnék túl lenni ... !!!

Itt láttam ⏩⏩ <b> <b>WATCHPLANETSTREAMING.BLOGSPOT.COM
7
Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Azt hittem, néhányan szeretnék túl lenni ... !!!
<B>
Itt láttam ⏩⏩ <b> <b>WATCHPLANETSTREAMING.BLOGSPOT.COM
6
Nálam ez ugy volt hogy 1 rész nagyon tetszett a 2. elment de ez a 3. rész jobban tetszett mint a 2. szoval jó lett 10/8
5
Nagyon tetszett csak a hang volt rossz, de így is élveztem.
4
Nem tudtam hogy lesz 3dik resz is...hat ez felul multa az elso kettot
2
Nagyon jó
A végére amit tiesto gyártott zene az óriási
10/10