Insidious: Az utolsó kulcs (2018)

Insidious: The Last Key

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Elise Reiner a sötétség elleni harcra tette fel az életét. A paranormális ügyeket vizsgáló, látnoki képességű asszony tudja, hogy ahányszor szembefordul a világunkba átjutó démonokkal, annyiszor csökken az életereje, míg végül semmi sem marad belőle, és ő meghal - de legalább megvédte azokat, akik a segítségére szorultak. Ez a történet ismét a Gonosz elleni harc frontvonalába vezeti vissza nézőit, méghozzá abba a házba, amelyről a szelleműző csapat biztosan nem sejtette, hogy egyszer az útjukba akad: Elise szülőházába. Amikor egy kétségbeesett férfi hívja őket, a szemük se rebben. Ám amikor elárulja, hogy hol dúlják fel ártó jelenések egy békés család otthonát, Elise megrémül: hiszen abban a házban töltötte nehéz gyerekkorát, és most szembe kell néznie a szellemek mellet a múltjával is. Ő és a társai is érzik, hogy ha vállalják a megbízást, bezárul a kör, és ez az eset mindannyijuk számára az utolsó lehet. Hiszen a kezdet egyben a vég is - a rájuk váró démon mindig is tudta, hogy egyszer viszontlátja még Elise-t, és egy eget-földet megrázó küzdelem során leszámolhat vele.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Indavideo
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidup.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

24
Nem volt ez rossz.Végül is egy előzmény film és megtudtuk Elise miért az aki.
23
ja tényleg dvd minőségben van
22
Hmm .. nem tudom, de nekem tetszett. Szeretem az Insidious-t, nagyon is, főleg Elis-t, imádom.
Nekem ez a rész is nagyon tetszett, remélem lesz ötödik rész is. Nézzétek meg, mert jó.
21
Hello Mindenki!
Segitsetek, megnéztem az összes részt, ezt a részt vártam a legjobban és nem értem az összekapcsolást... a film akkor most a legelsö rész akarna lenni ugy hogy találkozunk a Elise családjával, a jelenben ? vagy az elö történet második része mert már volt egy korábbi elötörténet amikor fiatal kiscsaj volt Elise? vagy akkor most mi van mert a végén becsatlakozó kisfiu aki Dalton, de a bohoc meg az Apját kisértö szellem, illetve az elsö részben a körmeit reszelö kulcsos figura aki láncra veri Daltont azt egy mozdulattal kiirtják, az elö történetben aki késöbb felbukkan? és akkor hol a vége? Vagy akkor most teljes a Káosz és jön még egy mindent lezáró utolsó elö történet ami végül összefogja az egészet , vagy hogy vagyunk akkor???? Köszi a feltöltést, amugy jo lenne de totális képzavar
20
Hát nem csak a minőséggel volt baj, de a filmmel is.
19
Kicsit köhögök beteg vagyok, de jót aludtam rajta.Gratula a jó homályos felvételért, Hollywoodban sem tudnak ilyen élethű sejtelmes átláthatatlant csinálni.Meg kell várnom egy jobb minőséget.
18
Gyengébb lett mint az előző részek! 10/5
17
Harmat gyenge volt.
16
Ha azt a címet kapta volna , hogy az indító kulcs avagy a slusszkulcs, na akkor megnéztem volna ebben a minőségben is, de így megvárom a jobbat, köszi.