Izgass fel , az istenit (2012)

Få meg på, for faen

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Alma egy nyomasztóan kis városban él, 15 éves és nagyon izgatja már a testiség. Méghozzá olyan szinten, hogy ez kihat tulajdonképpen egész életére, sőt környezetére is, és természetesen ebből vicces helyzetek alakulnak ki.


Beküldő: kecsi96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

33
Kellemes és szórakoztató a film hangulata.

10/10
32
Ezt a filmet nyugodtan nézheti szerintem egy 13 éves is nincs benne semmi amitől 18+ os nak kellene lennie. De jónak nem mondanám 1x nézhető de semmi több az egész film hangulata is olyan unalmas a szereplőket is ahogy nézi az ember az jut eszébe hogy unatkoznak mint ha kb abban az időben még a tv-t sem találták volna fel hangulatú és a hely is unalmasnak látszik ahol forgatták ezt a filmet.
31
Szerintem nem volt unalmas. A hozzászólások alapján sokkal rosszabbra számítottam. Nem egy fordulatos film, de én vártam, m i fog történni, a vége pedig tetszett. Nagyon valósághű.
30
Ha egy 20 perces rövidfilm lenne akkor még élvezhetö is lenne csak a felesleget kellene kivágni belöle
Nem uncsi áááá dehogy
29
Felebarátom! Gyors vágások, lendületes történetvezetés, meglepő fordulatok, feszül pillanatok, pornóba hajló fülledt erotika és harsány poénok. Ha ezekért néznéd meg, akkor ne tedd, ez ugyanis egy tipikusan skandináv film. Ez nem a "Ken Park" és nem is a "Csajok a csúcson", hogy két végletet említsek a témában! Az "Izgass fel, az istenit" senkit sem fog felizgatni, ugyanakkor jókat mosolyoghatunk tinédzserkori problémáinkon. Összességében ez egy szerethető, bájos "szatíra" aminek tanulságát talán annyiban lehet megfogalmazni (amennyiben arra ellenállhatatlan vágyat érzünk), hogy idővel minden jobb lesz. Vagy ha nem is jobb, de más. Reális IMDB pontok.
27
hát ez valami borzalom volt,egész film alatt azt vártam hogy történjen valami de semmi nem történt..
valahogy nem volt mondanivalója az egész történetnek
26
nem egy nagy szám, de azért bájos nem mondanám, hogy nem érdemes megnézni
25
nem az a tipikus, de nem is jó :/