John Wick: 2. felvonás (2017)

John Wick: Chapter 2

Értékeléshez regisztráció szükséges!
John Wick (Keanu Reeves), a visszavonult bérgyilkos sosem nyugszik. Miután a magányos harcos New Yorkot totális csatatérré változtatta, és bosszúhadjárata során egy sereg gyilkost iktatott ki, újra ringbe száll. Wick egykori társa, egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét csatasorba álljon. Wicket kötelezi az eskü, így vonakodva, de Rómába utazik, ahol a világ legveszélyesebb gyilkosaival kell szembenéznie. És a legenda egy még durvább, még brutálisabb háborúban találja magát.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  1fichier (letöltés)
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidup.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Kingvid.tv
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

196
Bejött ez a rész is!!!Bár picit túl sok volt az öldöklés...
195
Szeretem John Wick figuráját, jól áll Keanu Reeves-nek. Látom a film hibáit, de megbocsájtom neki, mert közben magával ragad. (Egy árnyalattal gyengébb az első résznél számomra.) Köszönöm a munkátokat!
194
Szerintem volt ez olyan jó, mint az első rész. 9/10
193
Az első rész valahogy jobban tetszett, ez egy kicsit izzadtság szagú, erőltetett. Mindenből többet, nagyobbat gondolat nem hinném, hogy annyira működőképes lenne egy ilyen filmnél. Igazából az első részben ellőtték az összes puskaport, kár volt folytatni. Most attól, hogy több embert nyír ki nem lesz jobb film. Mást vártam, okosabb, jobban átgondolt alkotásnak kellett volna ennek lennie. Mindenesetre így is teljesen nézhető, viszont a két részt teljesen fölösleges megnézni, elég az egyiket. Ennek tükrében 6 pontot adok csak rá.
191
Olyan totyogós, öreges a mozgása a szentemnek, hogy nem teljesen egyértelmű az a skill, ami miatt ő a Nagy Ő.
190
Tartja az első rész színvonalát, néhol üres járat és egy nagy sóhajtás. Kibővíti a bérgyilkos univerzumot, ami pozitív. Jöhet a trilógia záró része.
189
Az első rész annyira gagyi volt, hogy csak becsületből néztem végig. Ez viszont szerintem piszok jóra sikerült, egyetlen percet nem unatkoztam, pedig alapvetően nem vagyok oda az akciófilmekért. 9/10
188
Időpazarlás megnézni, pénzkidobás volt megcsinálni.
187
Mindkettő tetszett, gondolom még lesz folytatás!