Jumanji: Vár a dzsungel (2017)

Jumanji: Welcome to the Jungle

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A történelem nem ismétli magát, de néha újra próbálkozik. Négy középiskolás talál egy régi játék konzolt, amelyen egy olyan program fut, amiről még sosem hallottak: a Jumanji. Kipróbálják, és a játék rögtön beszippantja őket - de igazán. Átváltoznak saját avatárjukká: Spencer, a nagy gémer izomagyú kalandorrá válik (Dwayne Johnson), a focista Fridge "elveszti teste felső ötven centijét", cserébe okos lesz, mint Einstein (Kevin Hart), a nagymenő bombázó csajból középkorú, pocakos prof. válik (Jack Black), a nünüke Martha viszont vagány harcos nővé alakul (Karen Gillan). Hamar rájönnek, hogy ezen a pályán a túlélés a tét. Akkor győzhetik le a játékot, és juthatnak vissza a valódi világba, ha bevállalják életük legveszélyesebb kalandját, rátalálnak arra, amit egy 20 évvel ezelőtti gémer hátrahagyott számukra, és tesznek néhány nagyon bátor felfedezést. Mert ha belebuknak, örökre a játékban ragadnak.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Flashx.tv
   
   
  Vidup.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   
  Indavideo
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

84
Akinek nem inge ne vegye magára
83
Hogy ti milyen okosak vagytok a sok hülye panaszkodik mintha ti jobbra tudtatok volna csinálni a filmet ha nem tetszett akkor minek nézted végig a filmet.
82
Ez a film időpazarlás!!! 10/2
81
Nekem nagyon jól esett..pàrszor olyan jót nevettem.. Rock nekem sem a kedvenc színészem de nagyon jó volt erre a szerepre.. Kicsit féltem hogy ezt is elrontják mint egy csomó mindennek a feldolgozását vagy második részét, de nem hozott szègyent az elődjère..volt akkora élmény mint anno az elsőt nézni..
ha valakinek van türelme vàrjon mèg egy kicsit, mivel mozis a sötét részeknél néha nem látni rendesen, viszont eléggé magával tud ragadni a film hogy ez ne érdekeljen.. (ha kijön DVD minőségben csinálunk egy Jumanji estet és mindkettőt újra nézzük - szóval nem egy, egyszer nézhető film lett)
80
Kuleha1 vagy inkább kula1.Tanulj meg írni magyarul.Rock meg nagyon jó színész.Talán véletlen,hogy egymás után jönnek ki a vele készült filmek?
79
Nézhető,de tipikusan az a film amit 5 perc után elfelejt az ember!
78
Megnéztük moziban! Leginkább az első rész és a gyermekkorom miatt Nem bántam meg,attól függetlenül,hogy az elsőt nem tudja lekörözni
77
rabasztal...nem az oldalt vagy a feltöltést szidtam,hanem a kamerázót aki nem figyel a legalapvetőbb dologra felvétel készítés közben.
Látom nem értetted meg , a személyeskedés csak úgy mint a neved sokat elárul az értelmi képességeidről!
76
Viszont a film remek!Mindenkinek ajánlom!
75
Szerintem jó film volt 10 pont,köszönöm a feltöltést!