Jupiter holdja (2017)

Jupiter's Moon

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Jupiter holdja a hitről, a megváltódásról, a csoda lehetőségéről szól, egy különös barátság történetén keresztül. Egy menekülő fiút, Aryant (Jéger Zsombor), meglőnek a határon. Csodálatos módon levitálni kezd. A menekülttábor racionális, meghasonlott orvosa, Dr. Stern (Merab Ninidze) kimenekíti őt, mert üzletet lát a fiú különös képességében. Útlevelet ígér neki. A fiú rááll a kétes szövetségre. A csodával való találkozás azonban felbolygatja az orvos életét. Új válaszokat kell találnia mindenre amiben eddig hitt.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidup.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

20
Picit utópisztikus, de remek film. Sőt az utópisztikus nem is a legjobb szó. Talán jobban fedi a disztópikus. Bármilyen fura, ez a film szerintem nem a menekültkérdésről szól, sokkal inkább a megvilágosodásról, a vezeklésről, és hogy megvan-e bennünk az akarat, hogy emberek maradjunk. A film legerősebb üzenete, hogy tanuljunk meg újra felnézni és más szemszögből is ránézni a világunkra. Ez tesz minket bölcsekké, és valahol talán emberré is. Nekem egy erős nyolcas.
19
10/4 --de végig néztem
18
Szóval, egyedül a címet nem értem. A többi világos. Műfajilag ez egy misztikus pszichokrimi. Annak meg nem rossz.Sőt. A "konyha angol" nagyon is jól illik hozzá. Nem kell benne politikát látni. Technikailag bravúros kivitel. Érdemes volt megnéznem. 9/10.
17
HÚH!!! Nagyon jó film!!! Nálam 10/10!!!
De aki fénykardozós, ürháborús, szuperhősös mozit kedveli, az NE NÉZZE MEG!! Ehhez egy kicsit több agy kell...
16
Megnéztem még egyszer, mert jó film.
15
Szerintem itt egyáltalán nincs szó agymosásról. És nem hiszem, hogy valakit is egy film segítségével meglehet győzni arról, hogy megváltoztassa a nézőpontját egy ilyen kaliberű dologban. De ha mégis, akkor nagyon sájnálom. Amúgy szerintem a film az nagyon sikerült. A magyar filmek közül az egyik legkiemelkedőbb alkotás. Mindenképpen megéri megnézni.
14
Megint egy olyan film, ami programozza az embereket? Így akarják elérni, hogy a lakosság elfogadja a migránsokat? Az érzelmekre hatnak: jaj, szegények? Mindegy, hogy mit is csinálnak valójában? Nem néztem végig, csak belekukkantottam, mert, ha erről van szó, nem vagyok rá kiváncsi.
12
Újabb zsidrák maszlag..