Jurassic World: Bukott birodalom (2018)

Jurassic World: Fallen Kingdom

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A filmtörténet egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozatának új részében visszatérnek a csodák, a kalandok, az izgalmak, a kedvenc szereplők, a már ismert dinoszauruszok - és felbukkannak teljesen új fajok is, amelyek döbbenetesebbek és félelmetesebbek minden eddigi őslénynél. Íme, a JURASSIC WORLD - BUKOTT BIRODALOM. Visszatérnek az előző rész főszereplői, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, és hozzájuk csatlakozik James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, valamint a sorozat két veteránja, BD Wong és Jeff Goldblum.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

44
Köszi a feltöltést nagyon jó ,kiváló minőségben még szuperebb lehet, ugyhogy akkor megnézem még 1x) nézzétek
43
Köszi a feltöltést és a derék munkát, bárki követte el!
A filmről pedig csak annyi a véleményem, hogy egy üres délelőttöt el lehet vele szórakozni. Többet sajnos nem ér.
42
Szerintem jó volt! köszönöm.
41
Tegnap láttam moziban 3D jelleggel jó volt olyan mint az első Jurassic World film, látvány lendület cselekmény és el rugaszkodás a valós talajtól egy szinten belül lásd a mindenféle jellegekből összeállított kotyvasztott dinoszauruszokat amik a filmen belül vannak, de ettől függetlenül jó film volt eléggé szerencsére érdemes volt megnézni és időt szánni rá a kategóriáján ahova ténylegesen besorolható ez a film, és nem kell túl misztifikálni mert nincs miért és ok sincs rá igazán hogy máshova tegyem ezt a filmet ahova valójában tartozik.
40
Jó volt a folytatás, végig lekötött és izgalmas volt.
39
janosow - köszi,hogy szólsz,gondolom úgy van,ahogy mondod,mivel ez a rész is 3 évre rá jelent meg az első után Még jut eszembe,ami a film végét illeti,szerintem érdekes,hogy így oldották meg,mintha az egész eddigi történések ide vezettek volna,illetve ha belegondolunk,az egész új sorozat címe ugye Jurassic World,na ennek a második része,a "World" az most nagy szerepet kaphat. Örülök,hogy a dinók nagyobb teret kaphatnak a következő részben és merőben új közegbe fognak kerülni Ilyen még nem volt a régiekben sem és az is klassz lett,hogy sötétebb,darkosabb lett az egész hangulata,ahogy már előttem is írták. Ez is hozzáadott némi pluszt ehhez részhez. Igaz,a "nagy szörny" nem sikeredett igazán félelmetesnek,de azért okozott némi borzongást. Aki látta a végét,az érteni fogja,hogy mire célzok és gondolok. Nincs kedvem spoilerezni,ezért inkább így körülírtam a dolgot Ja,és aki a logikát keresi benne,az inkább ne nézze meg,vagy más kategóriát keressen magának,mivel ez a film és műfaj a látványra és a rémisztésre,borzongásra épül,ez nem igaztörténet,hanem fantasy és kaland,azoknak viszont tökéletesen megfelel és kellemesen szórakoztat!
38
koszonom 10/9
37
DavidMiller én ugy tudom , hogy 2021 - ben jön a 3 - dik rész.
36
Van olyan jó,mint az első rész,sőt,ritkán szokott lenni jó 2. része egy sorozatnak,de ez rendben van,klassz folytatás és remélhetőleg ha lesz 3. része,már pedig a végéből ítélve lennie kéne,akkor az még izgalmasabb lehet Csak egy kicsit tetszik jobban az első része,de szinte egyformán szuper jó mind a kettő
35
Nem volt rossz. Az előző jobban tetszett, de ezt is szívesen megnézem majd még alkalomadtán. Aki szerint nem volt benne semmi új, az szerintem nem ezt a filmet nézte. Persze az alap az nyilván ugyan az, mint az eddigi részekben, de az emberek ezért mennek be rá, hogy menekülő embereket és az őket üldöző dínókat nézzék. Vagyis hát, aki nem ezért ül be rá, az nem igazán tudom tulajdonképpen mire számít. De a lényeg,
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

Én mindenesetre várom a következő részt. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből a helyzetből.