Jurassic World: Bukott birodalom (2018)

Jurassic World: Fallen Kingdom

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A filmtörténet egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozatának új részében visszatérnek a csodák, a kalandok, az izgalmak, a kedvenc szereplők, a már ismert dinoszauruszok - és felbukkannak teljesen új fajok is, amelyek döbbenetesebbek és félelmetesebbek minden eddigi őslénynél. Íme, a JURASSIC WORLD - BUKOTT BIRODALOM. Visszatérnek az előző rész főszereplői, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, és hozzájuk csatlakozik James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, valamint a sorozat két veteránja, BD Wong és Jeff Goldblum.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
  HC-HDRip 
   
  Vidto.me
  HC-HDRip 
   
  Vidlox.tv
  HC-HDRip 
   
  Openload.co
  HC-HDRip 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

78
Az első részben az ember feltámasztott egy állatfajt. A tudomány eredménye, ami kicsúszott a kezéből.
A második részben vásári mulatságot csinált belőle. A kapitalizmus eredménye, ami szintén.
A harmadik részben, meg együttérez vele és megvédi saját magától, miközben az megeszi őt. A hópehely marxista kis köcsögök elszabadultak.

Azt kívánom, legközelebb a pisztolygolyóval érezzenek együtt. Vessék elé magukat, nehogy szétkenődjön a falon.

Olyan apróságok, hogy ez az állat egymérföldről kiszagol bárkit, de egy méterre lihegő embereket nem vesz észre, már szóra se érdemesek.

Ez is állatmese, de melyik az állat...
77
Nekem tetszett! Vannak benne logikátlan jelenetek és szösszenetek, valamint kinek-kinek emlékezete szerint összekapcsolható az előző részekkel, de egy délutánt el lehet vele szórakozni. Nem tudományos, tényfeltáró film és a kislány aranyos következetlensége is megbocsájtható, hiszen így előre vetíti a folytatás lehetőségét, ami bizonyára több szereplő eltemetésével és mély tisztelet teljes gyászával fog kezdődni a Dinók bolygója - vagy valami hasonló című filmben.
76
Nos,ez béna volt...nem tudott lekötni, csak néha bosszantani a nyomi dialógusokkal, nyomi klisékkel. Csupán dínóhörgéssel és visítással is pont elég lett volna a "színészeknek" feleslegesen írtak szöveget
75
Nem tudom.. az első két Jurassic rész ami a 90'es évekbe volt az volt az eredeti és az igazi, azokhoz képest a közelébe se fog egy további rész se érni.
Ennél a résznél is a látványon volt a hangsúly, ami persze szép és jó, de történetileg újból meg se közelítette az elvárt szintet.
Ettől függetlenül nem mondom, hogy a legrosszabb film amit valaha láttam. 10/5
74
A hozzászólást töröltük, köszi!
73
Google fordítóztad a kommentet? Ez egy angol nyelvű oldal te troll...
71
Nekem tetszett.
(Itt legalább nem az volt a sztori mint az előzőben, hogy mentsünk meg két rossz kóbor kölyköt!)