Kojot (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Tűzkőre érkezik Bicsérdi Misi, mert földet és rozoga házat örökölt nagyapjától, az öreg Misutól, aki a maga idejében igazi fenegyerek hírében állt. Misi frusztrált, elfojtott, menekülő 30-as, nem találja helyét az életében, munkájában, párkapcsolatában. Csak sodródik, nem vállal fel konfliktusokat. Ez a gúnya azonban egyre jobban szorítja. Hozzákezd öregapja romos házának felújításához, amelyben igaz célt lát meg önmaga és párja, Eszter számára egyaránt. Pénz híján mindössze a nagydumás, rokkantnyugdíjas Lajost, és hallgatag, börtönviselt sógorát, Attilát tudja felbérelni mesteremberként, és maga is részt vesz az építési munkákban, amihez mit sem ért kezdetben. A természetközeli idillben végre kezdi megtalálni magát, de ez nem tart sokáig. Kiderül, hogy a határban meghúzódó telkeket pitiáner összegekért kebelezi be Tűzkő nagybirtokosa, a helyi mindenható "Döbrögi", Szojka Pál és fia, hogy egy svéd multi számára adja el a völgyet. Amikor Szojka szemet vet Misi örökségére is, a fiú felveszi a kesztyűt, és a csetepaté eldurvul - ez már háború a kisember és a földesúr közt. Súlyos harc kezdődik a földért, a családért, az életért, a jövőért, a belül megszülető férfiért...

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

24
Nagyon szuper film! Minden elismerésem!
23
Megdöbbentem! Végre egy JÓ magyar film! Hurrá! Még mindig megvan az a depis hangulat, amit nem értek (miért kell a magyar filmeknek a "meg akarok halni" érzést árasztania magából? Nem ettől vagyunk magyarok.), de ennek ellenére tényleg tetszett. Köszönöm.
22
Erről lemaradt a magyar film címke.
21
Teljesen rendben volt! 9/10THX
20
Jól indul,de egy idő után untam a néha soha véget nem érő verekedéseket.
18
kiváló magyar film. kurvajól adja vissza ezt a fajta életérzést. a rendezés remek, a szereplők mind szuperek, nagyon ott van a Kojot.
a hang tudtommal a forgalmazóval való vita miatt került ki ezzel a pocsék minőséggel, de idővel nyilván lesz rendes változat is.
köszönöm a feltöltést
17
hát ezt végig szenvedtem...de ha mégeszer összeakadok vel elkapcsolok..
16
Máshol néztem meg, de eddig ez a legjobb magyar film amit láttam. Csatlakozom az előttem szóló Detto78, nekem is azt jelzi ez a film, hogy ez odacseszett rendesen. Aki pedig nem érti meg ezt a filmet az régen rossz, ha nem bírod a káromkodást, járjál templomba, de a papok is káromkodnak.
Ha meg nem érted meg a filmet, nézzél Micimackót. 10/10.
Köszönöm, nagyon jó film.
15
A magyar filmekben nagyon rossz a hang. Nem tudom megérteni, hogy miért. Amúgy a film nem olyan rossz, de néhol azért el van túlozva.