Kszi, Simon (2018)

Love, Simon

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Mindenkinek jár az igaz szerelem. Ám a tizenhét esztendős Simon Spier számára ez nem olyan egyszerű: családja és barátai még nem tudják, hogy meleg, ráadásul még csak nem is sejti, ki az az osztálytársa, akibe online belezúgott. A két ügy megoldása egyszerre lesz számára kacagtató, rémisztő és sorsfordító.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   
  Estream.to
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

25
Én is örülök amiért eredeti szinkronnal és magyar felirattal tudtam megnézni a filmet Olvasgattam a posztokat. És én is elkell mondjam velem ez a helyzet (meleg vagyok). De én még nem léptem, egyenlőre tartogatom a lélegzetem, családba meg ... édesanyámmal élek és így néha ha feljön valami téma a homoszexualitással próbálom kipuhatolni, hátha .. és egyszer mikor nagyon felbosszantott édesanyám megkérdeztem, hogy ha én is az lennék akkor mit tennél? Közölte velem szemrebbenés nélkül, hogy kitagadna. Szóval nem mindenkinek adatik meg az a lehetőség, hogy olyan környezete legyen akik lazák és bólintani tudnak arra, hogy téged mi tesz boldoggá De azért nem adtam még fel a dolgot
24
Baromi szar és unalmas témájú film. Ez valami divat őrület? Hol vannak az Igazi Férfiak?
23
Minden percét imádtam! 10/10
22
Én nem rég olvastam a regényt elsőre az eléggé jó volt könnyen olvasható és elég jó időkereten belül túl lehet jutni rajta mégis letudott kötni nem volt túl bonyolult és mégis tetszett, a film se volt rossz bár az átírások szerintem amiket a filmbe belevittek kicsit néhol feleslegesek és néhol erőlködőek voltak még ha akaratlanul is, de azért a film is átjött annyira mint a könyv és ez is letudott kötni és mint film simán nem rossz, de mint regényfeldolgozás kicsit kihozza belőlem a kritikust de ez az én álláspontom jobban így frissen mind a 2 formája után a történetnek.
21
Nekem tetszett! Jó volt
19
Szerintem aranyos film volt!
18
Agggh azt hittem, hogy
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

lesz blue ( . De attol meg csodalatos film volt (<3)
17
Imádtam, egyszerűen szuper volt! Megható és tanulságos