Kszi, Simon (2018)

Love, Simon

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Mindenkinek jár az igaz szerelem. Ám a tizenhét esztendős Simon Spier számára ez nem olyan egyszerű: családja és barátai még nem tudják, hogy meleg, ráadásul még csak nem is sejti, ki az az osztálytársa, akibe online belezúgott. A két ügy megoldása egyszerre lesz számára kacagtató, rémisztő és sorsfordító.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   
  Estream.to
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

46
Még több ilyen filmet, ami bebizonyítja, hogy az azonos neműek közötti romantikus szálak is érdekesek, megindítóak és különlegesek!
45
IMÁDEOM 10/10 (<3)
44
Nincs ezzel a filmel semmi probléma! Senki nem tehet arról ha más! Most ezt bármilyen értelemben mondom!Egyszerűen el kell fogadnunk! A buzizó hozzászólóknak meg megjegyezném, az bezzeg tetszik ha két lány leszbikus! Az bejön minden pasinak!Én úgy vagyok ezzel, ha a hozzá hasonlóakat keresi, de engem kihagy és nem próbálkozik, akkor semmi gondom vele!
43
Szerintem ez a film nagyon aranyos és érdekes. lehet később újra megnézem mert nagyon tetszik(<3)
42
Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Azt hittem, néhányan szeretnék túl lenni ... !!!

Itt láttam ⏩⏩

STREAMWAY10.BLOGSPOT.COM
41
Kérdem én azokat, akik leszólják a filmet, mert egy melegről szól, hogy nem néztétek meg az előzetest vagy nem olvastátok el a leírást? Ha meg tettétek, akkor miért néztétek meg? (mert egyébként annyi helyen bele lehetett futni az előzetesbe, hogy nem volt nehéz megnézni)
Egyébként pedig egy jó film a maga műfajában.
40
Úristen hát ez nagyon aranyos film volt, végig szurkoltam Simonnak és Blue is az lett akire számítottam és reméltem is,hogy ő lesz♥
Nagyon jó mondanivalója van a filmnek és a mai társadalmat is jól bemutatja. Sokat mosolyogtam rajta, de volt mikor megkönnyeztem remélem ez a film segít a melegeknek felvállalni magukat én hatalmas támogatótok vagyok, ne szégyelljétek magatokat, attól még ugyanazok az emberek vagytok♥
A magyar cím és Katherine Langford magyar hangja nem tetszik, ettől eltekintve 10/10
ja és Nick Robinson rohadt jól játszott
39
1.-pont a Magyar címe miatt!Basszátok meg. A melegeknek biztosan csodálatos film.
38
Nagyon röstellem magam hogy nem vagyok buzi, emiatt a rajongás is elmarad.Talán a következő életemben, ha leszbikus néger zsidóként születek újjá.(Az elég menő,ugye?)
37
szerintem nagyon jó film,és van igazság alapja hogy merjük megmutatni a valódi énünket a világnak.Mindenkinek csak ajánlani tudom 10/10