Megan Is Missing (2011)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Megan Is Missing című film alapötletét egy megtörtént eset, a kegyetlen valóság és a manapság egyre fenyegetőbb gyermekek ellen elkövetett bűncselekmények adják.
A film két tizenéves jóbarát pár napját mutatja, akik egymásnak szöges ellentétei. Míg Megan egy rendkívül népszerű, amolyan mindenki kedvence lány, addig Amy egy visszafogott, jómódú családból származó 14 éves gyerek, aki szeretne kitörni a rendes szűzkislány szerepéből. Az első pár percben egy szép kis pofont kap a néző, hogy bizony hol is tart a mai fiatalság, és milyen is manapság egy tinibuli. Itt a rendező talán kicsit eltúlozta a dolgokat, ugyanis némi túlzással egy swingerparty hangulatát adta vissza a buli.

Talán a címből is kitalálható, hogy a fő cselekményszál Megan, majd később Amy eltűnése. Bizony, nagyon könnyű az internet nyújtotta névtelenség mögé bújni. Bárki megteheti, hogy letölt egy képet a világhálóról és egy csinos tizenéves lánynak, vagy egy jóképű húszéves srácnak adja ki magát. Naiv szereplőink is beleestek a csapdába. Megan eltűnése után Amy gondolatait egy saját magának készített dokumentumfilmben ismerhetjük meg, egészen addig, amíg…

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
   
   
  Raptu.com
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

43
kiválo szakasztott mint a bácsikám
42
Nagyon sokkoló film es .sajnos siman mregt
Ortenhet 10 pontos
41
Nem értem miért kell ilyen beteg szart legyártani. Mi volt ebben a jó?? Tanulságos? nem hiszem. Figyelemfelhívó mire? hogy fossál a neten? Óvatosságra intő? minek ilyen betegre csinálni?
Na szóval ez nem ...ez nem jó film. A kritikák is lehúzták.
40
Durva film,valós veszély,lesokkolt,pedig lattam mar ennel ezerszer durvabb filmeket/dolgokat is,de ez valahogy mégis lesokkolt,nem azert mert ijesztő vagy ilyesmi,hanem bele gondolni abba hogy tényleg történik es torent meg ilyen es ehez hasonlo eset...ajanlom mindenkinek,maga a film az nem lett volna rossz,de nehany ponton sajnos csuszott bele 1-2 hiba,ezert csak 10/9-et adok rá,de attol fuggetlenul meg elgondolkodtato,tobbszor nezos film
39
Nem tudja valaki,hogy estleg magyar szinkronnal meg lehet-e nézni valahol?
38
SPOILER Mondjuk ott azonnal el lehet kezdeni a nyomozást, hogy ki gyárt olyan cuccot ami a csaj szájába van. Szerintem még Amerikába sem egy tömegcucc főleg azon a részen ahol Megan lakott. Az ilyen szadó mazó boltokat ugy záratnám be ahogy vannak. Mondjuk tipikus példája a szép külső mocskos lélek. Elkeserítő. Bizony nem mindenki szereti az embereket. A film pedig valóban nagyon "rossz". Sajnos!
37
Napokig a hatása alatt voltam, nem egy könnyen emészthető darab.Úgy mond edzet vagyok horrorok,thrillerek stb.De ez a film alaposan fejbe kólintott.
36
Én nagy horror meg thriller meg misztikus film rajóngó vagyok.de ez az utolsó 20 perc feltolta bennem a pumpát.ezt a patkányt,meg a hasonló féreg "férfiakat,, hetekig kinoznám meg énis utàna élve temetném el.szörnyü hogy vannak ilyen férgek.akik màshogy nem kapnak szexet meg nőt.csak igy.egy pszihopata szadista lelketlen féreg.hogy tudott ilyent tenni.ha a története valós volt,akkor a végén miért nem irták ki,hogy m8 lett a nyomozásal.mi volt a megtalált kamerán ??? Miért nem mérték be a chat szobàs ip cime alapján a férget.ha képbe került hogy ö lehet a tettes.volt e még áldozat stb.
35
Figyelem felkeltő hogy figyeljünk a fiatal egyéneinkre.10/10
34
Az a bizonyos film vége fele az a 20 perc oda teszi az I re a pontot ügye?!