Motel (2005)

Hostel

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A történet két amerikai egyetemistáról, Paxtonről és Josh-ról szól, akik hátizsákkal járják Európát. Egyszer találkoznak Olival - aki származására nézve izlandi -, és elhatározzák, hogy együtt folytatják útjukat. Aztán a két jóbarát elkeveredik a sokak szerint az amerikai zsákos turisták Elíziumának tartott diákszállóba. Az egekig magasztalt szálláshely egy eldugott szlovákiai kisvárosban található, és gyönyörű kelet-európai lányokkal van tele. A fiatalemberek hamarosan kiszúrják maguknak Natalyát és Svetlanát, a két egzotikus szépséget. A külső szemlélő számára azonban feltűnik, hogy ez az egymásra találás talán túlságosan is olajozottan ment. Habár eleinte a szórakozás elvonja figyelmüket a valóságtól, a két barát hamarosan ráébred, hogy rettenetes csapdába estek, amelyet feltárni annyi, mint alászállni Dante poklára - már ha túlélik a kalandot.

K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vev.io
  TheVideo tárhely 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

17
Szuper film. de ez egy rossz példány! Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minoségu filmeket nézek. Azt hittem, hogy némelyikük is ezt akarja nézni.

Nézze meg a Full HD filmet itt

⏩⏩ HULUBOTAKSTREAM.BLOGSPOT.COM

⏩⏩ HULUBOTAKSTREAM.BLOGSPOT.COM

⏩⏩ HULUBOTAKSTREAM.BLOGSPOT.COM

⏩⏩ HULUBOTAKSTREAM.BLOGSPOT.COM
16
Csak nagyon erős idegzetűek nézzék meg! Nagyon enyhén szóval nagyon beteg ez a film, úgy, mint a 2. és a 3. része is. A legdurvább az az egészben, hogy sajnos ebben az igazságtalan rohadt szar világban, amiben élünk valószínűleg létezhetnek ilyen szörnyetegek ilyen igényekkel és ilyen rettenetes helyek (ahol csak a pénz számít), ahol, aki megfizeti az bármit megtehet. Nagyon mélyen beágyazva kell lennie megfizetett beépített szörnyetegeknek az adott ország, sőt az egész világ rendvédelmi szerveinél és titkosszolgálatainál, ahhoz, hogy egy ilyen helyre ne derüljön fény soha. Nincs se tökéletes hely, se tökéletes szervezés és előbb utóbb hiba csúszik a gépezetbe és akkor lelepleződnek a valóságban (ha léteznek ilyen helyek és rémtettek). A rendező és a forgatókönyvíró is betegek szerintem az egész stábbal együtt (mindenki , aki egy ilyen filmhez a nevét adja), de mondjuk azok a színészek is, akik igent mondanak egy ilyen szerepre (tökmindegy, hogy áldozatot vagy szörnyeteget játszanak). Ez a kategória túl van a horroron, ez betegség! Nem vagyok hajlandó értékelést adni erre az undorító végletekig beteg szennyre!
15
Na itt kezdődik egy igazi horror! Legjobb amit láttam.
14
Kicsit beteg! De én sokkal durvábbra számítottam! 10/8.
13
Ez nem is horror igazából, hanem egyszerűen undorító...minek is nevezzem? Hentes film...kannibál hentes talán ez a legkifejezőbb...nekem nem túlságosan tetszett...
12
Na megnyugodtam végre megláttam honnan örökölte ezt a komoly tehetséget. google cora roth artist
Artenmonoel véleményét osztom.
11
nagyon finom,és brilliáns elkészités.rég nem csináltak,talán a groteszk és ez a remekmű.de azóta is nagy semmi.csak a szellemes ,és kamerás agylövések.
9
Huh!Azt hiszem ez az első,ennyire kemény horror filmem.Ezt szokták néha csukott szemmel nézni.Párszor nekem is így ment...Horrorisztikailag 10/10!
8
Édes Istenem! Aki nem bírja, ne nézze! Egyesek úgy csinálnak, mintha nem láttak volna még hasonló jeleneteket más horror filmekben. Aki szereti ezt a kategóriát, az szerintem nem azt nézi, hogy van-e valóság alapja vagy sincs.
Beteges, de akkor is jól sikerült film! Nekem tetszett! És nem azért, mert nem egészséges lelki beállítottságú ember vagyok!!!
Köszönöm!