Motel (2005)

Hostel

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A történet két amerikai egyetemistáról, Paxtonről és Josh-ról szól, akik hátizsákkal járják Európát. Egyszer találkoznak Olival - aki származására nézve izlandi -, és elhatározzák, hogy együtt folytatják útjukat. Aztán a két jóbarát elkeveredik a sokak szerint az amerikai zsákos turisták Elíziumának tartott diákszállóba. Az egekig magasztalt szálláshely egy eldugott szlovákiai kisvárosban található, és gyönyörű kelet-európai lányokkal van tele. A fiatalemberek hamarosan kiszúrják maguknak Natalyát és Svetlanát, a két egzotikus szépséget. A külső szemlélő számára azonban feltűnik, hogy ez az egymásra találás talán túlságosan is olajozottan ment. Habár eleinte a szórakozás elvonja figyelmüket a valóságtól, a két barát hamarosan ráébred, hogy rettenetes csapdába estek, amelyet feltárni annyi, mint alászállni Dante poklára - már ha túlélik a kalandot.

K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidup.me
   
   
  Faststream.ws
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

14
Kicsit beteg! De én sokkal durvábbra számítottam! 10/8.
13
Ez nem is horror igazából, hanem egyszerűen undorító...minek is nevezzem? Hentes film...kannibál hentes talán ez a legkifejezőbb...nekem nem túlságosan tetszett...
12
Na megnyugodtam végre megláttam honnan örökölte ezt a komoly tehetséget. google cora roth artist
Artenmonoel véleményét osztom.
11
nagyon finom,és brilliáns elkészités.rég nem csináltak,talán a groteszk és ez a remekmű.de azóta is nagy semmi.csak a szellemes ,és kamerás agylövések.
9
Huh!Azt hiszem ez az első,ennyire kemény horror filmem.Ezt szokták néha csukott szemmel nézni.Párszor nekem is így ment...Horrorisztikailag 10/10!
8
Édes Istenem! Aki nem bírja, ne nézze! Egyesek úgy csinálnak, mintha nem láttak volna még hasonló jeleneteket más horror filmekben. Aki szereti ezt a kategóriát, az szerintem nem azt nézi, hogy van-e valóság alapja vagy sincs.
Beteges, de akkor is jól sikerült film! Nekem tetszett! És nem azért, mert nem egészséges lelki beállítottságú ember vagyok!!!
Köszönöm!
6
N3em volt rossz film,és nem a kegyetlenkedésre gondoltam a fimben.
5
Egyetértek az előttem szólóval!
Sajnos, ennek a filmnek valószínűleg van valóságalapja...
El tudom képzelni, hogy sok beteg és vagyonos ember tartozik ilyen klubokba, ahova szedik össze a 'backpacker" túristát.
De nem ajánlom senkinek, hogy megnézze, elég ha tudjuk hogy létezhet, létezik ilyen ordenáré dolog a földön.
Kb olyan mint a Nich Cage-el a 8 mm-el soha többet nem nézem meg, pedig annak még volt némi krimi alapja, háttere is.
Henteselős ocsmányság.