Motel 2 (2007)

Hostel: Part II

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Három amerikai diáklány Európába utazik, hogy a vakáció alatt művészettörténetet tanuljanak, és beutazzák a földrészt. Beth, Lorna és Whitney jól érzik magukat, kedvükre flörtölnek, buliznak. Megismerkednek a csinos szlovák lánnyal, aki azt tanácsolja nekik, utazzanak vele a hazájába. Nem sejtik, hogy milyen veszély fenyegeti őket, belesétálnak a pokoli csapdába. Hamarosan egy titkos földalatti kínzókamrában találják magukat. A gonosz szervezet tehetőseknek kínál fel tálcán áldozatokat, jó pénzért kedvükre ölhetnek, kiélhetik szadista hajlamaikat.K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidup.me
   
   
  Raptu.com
   
   
  Openload.co
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

12
Csak nagyon erős idegzetűek nézzék meg! Nagyon enyhén szóval nagyon beteg ez a film, úgy, mint a 1. és a 3. része is. A legdurvább az az egészben, hogy sajnos ebben az igazságtalan rohadt szar világban, amiben élünk valószínűleg létezhetnek ilyen szörnyetegek ilyen igényekkel és ilyen rettenetes helyek (ahol csak a pénz számít), ahol, aki megfizeti az bármit megtehet. Nagyon mélyen beágyazva kell lennie megfizetett beépített szörnyetegeknek az adott ország, sőt az egész világ rendvédelmi szerveinél és titkosszolgálatainál, ahhoz, hogy egy ilyen helyre ne derüljön fény soha. Nincs se tökéletes hely, se tökéletes szervezés és előbb utóbb hiba csúszik a gépezetbe és akkor lelepleződnek a valóságban (ha léteznek ilyen helyek és rémtettek). A rendező és a forgatókönyvíró is betegek szerintem az egész stábbal együtt (mindenki , aki egy ilyen filmhez a nevét adja), de mondjuk azok a színészek is, akik igent mondanak egy ilyen szerepre (tökmindegy, hogy áldozatot vagy szörnyeteget játszanak). Ez a kategória túl van a horroron, ez betegség! Nem vagyok hajlandó értékelést adni erre az undorító végletekig beteg szennyre!
11
Csak erős idegzetűek nézzék meg. Nagyon durva, olyan mint egy vágó híd csak annyi hogy nem állatokat mészárolnak hanem embereket. Brutális de azért 10/10
10
Beteges film de horrorként megállja a helyét szerintem jobb volt mint az első rész! 10/9.
8
elmebeteg egy fil
7
Brutál egy film! Tele vérrel, és abba inkább bele se gondolok, ha ez tényleg valahol létezik! Az nézze meg, aki bírja a kínzásokat, szadista öldöklést, sikításokat! Ja, és ezt mind lányokkal teszik!
6
hát szerintem ez a rész elég gagyi 40. percnél még semmi sem történik
3
Elég beteg film, de nem rossz