Nap nap után (2018)

Every Day

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A 16 éves Rhiannon beleszeret egy különös lélekbe, akit csak A-nak hívnak, és minden egyes nap más ágyban, más-más testben ébred. A kettejük között kialakuló kapcsolat olyan erős, hogy elhatározzák, minden nap megkeresik egymást, pedig még csak nem is sejtik, mit és kit hoz a következő reggel. Ahogy egyre inkább beleszeretnek egymásba, a realitásokkal is kénytelenek szembenézni: vajon képesek lehetnek úgy leélni közös életüket, hogy egyikük minden 24 órában más személyt testesít meg?

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
  Mozis hang! 
   
  Openload.co
  Mozis hang! 
   
  Flashx.tv
  Mozis hang! 
   
  Vidlox.tv
  Mozis hang! 
   
  Vidto.me
  Mozis hang! 
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

21
Volt ennek a filmnek valami őrjítően felemelő üzenete a vágyról és a szerelemről, amelyet kellemes volt ilyen formába öntve megnézni, még akkor is ha kicsit túlromanticizálták a tartalmat. Végre minden külső jegytől (sztereotípíától, nemtől) levetkőztetett, ezoterikus lélek-szerelmet láttunk a vásznon: ilyen (lehet) amikor nem a szem, hanem a szív szeret, és időtlenül, matériától függetlenül újra- majd újra ráismer arra a lélekdarabra. Mivel a tartalmra nem titkoltan ennyi, ezért erre megkehetősen nehéz lehetett 80 percet felépíteni, ami egy picit keserédesen erőltetettre is sikerült, sok-sok apró, de lezáratlan hézagokat hagyva a filmben: nem kapunk pl. a sémákra magyarázatot, nem tudjuk mitől ilyen különleges utazó a lélek, honnan született- mióta utazik, milyen lehet kvázi testetlennek, gyökértelennek lenni etc.. Mi -nézők- nem ismerjük meg A-t, és emiatt az egész olyan levegős. Ettől függetlenül, legalább 1x érdemes megnézni, mielőtt az ember visszatér a vérkomoly emberi játszmákkal teli, lelketlen kapitalizmus valóságába. 10/7, köszi az uppot!
20
Jó jó de a vége nekem nem tetszett összecsapott és nem befejezett én reméltem valami több lesz belőle! Köszönöm a feltöltést!
19
Nem rossz film! Csak azt nem értem, hogy a telója hogyan lehetett nála?? Illetve hogy volt saját telefonja????
18
Nekem nagyon tetszett,csak ajánlani tudom! 10/10
17
Egyszer megnézős, aranyos. Semmi extra, kikapcsolt. A kiscsaj nagyon szép
16
Buta film ..."..."...
15
Tetszett! Mert valami újat tudott mutatni! 10/10.
14
Azt hiszem, ez a legújabb feldolgozása a történetnek.
13
Egész jó volt, érdekes az alapötlete, de láttam már ehhez nagyon hasonlót. Az amerikaiak csavartak rajta egyet, de nekem a 2012-es sztori koreai remake-je mégis jobban tetszett.
12
Nagyon tetszett! Aranyos kis film.