Nyúl Péter (2018)

Peter Rabbit

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Nyúl Péter nagy szájánál csak a füle nagyobb. Egyébként jó kedélyű, laza, és a kék dzsekijéről biztosan felismered. Meg arról, hogy nem hord nadrágot. Szerinte ő az ember legrégibb barátja, és ezért joga van néha megebédelni a kiskertben, megmelegedni a konyhában és bulit szervezni a haverjainak nappaliban. A helybéli tanyagazdának azonban erről egészen más elképzelései vannak.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
  Mozis hang! 
   
  Estream.to
  Mozis hang! 
   
  Openload.co
  Mozis hang! 
   
  Vidlox.tv
  Mozis hang! 
   
  Vidto.me
  Mozis hang! 
   
  Flashx.tv
  Mozis hang! 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

14
nekem bejott jot kacagtam rajta ...koszi a feltoltest
13
Ez baromi gagyi. 4/10 Neha joppofa ,a koncepcio is jo volt de a megvalositas...
11
Nagyon vártuk már.6 éves gyerekekkel néztük a moziban..engem nem kötött le de még a gyerekeket sem! A bemutatóban úgy látszott hogy mese,pedig fele "filmes". Kb 2 jó poén volt benne. Csalódás volt!
10
Ugyan a mozis felvételen nem látszik, de a figurák gyönyörűek. Végre realisztikusabban ábrázolják az állatokat!
Szerintem aranyos volt. Nyúlgazdiként a nyuszik pártját fogtam végig.
8
A közgyűlölet képzelt tárgya leszek most, de ez a ,,mese" bűnrossz. Az, hogy humortartalma gyengécske a felnőttek számára, az egy dolog. De, hogy a cuki nyuszik -több ízben is-oly ártatlanul sopánkodva reménykednek abban, hogy a gazda (végre) a túlvilágra távozik, az valami rém kínos és kiábrándító. Unokahugaim borzasztóan allergiásak,- SBO-s beulladásig- és gyakorlatilag elbőgték a moziban magukat, mert a ,,nyuszi lop és direkt megöli a bácsit".. Most erre mit mondjak? Ők az érzékenyek vagy a világ baromira beteg?! Kék zakós Péter nyúl finomabban is trollkodhatott volna a más kertjében, kellő bosszúságot okozva,- a finom, de intelligens humor is jól tud működni, főleg a finom radarú gyermekeknél. Ha 12 éven aluliak ezen jót röhögnek ott vannak érzelemfejlődési zavarok. Sajna
7
Köszi a feltöltést! Nagyon aranyos kis film, csak ajánlani tudom kisgyermekes családoknak húsvétra délutáni filmnézésnek. Gyorsan repül vle az idő.
6
Köszönöm a feltöltést,csodás volt,(<3)(<3)(<3)(<3)