Öldöklő szerelem (2017)

Unforgettable

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Nem könnyű elegánsan szakítani. Tessa (Katherine Heigl) még alig heverte ki, hogy véget ért a házassága, amikor volt férje eljegyzi új szerelmét (Rosario Dawson), és hazaviszi abba a házba, ahol valaha Tessával élt.
Az új nő azt hiszi, végre otthonára talált. Bízik benne, hogy maga mögött hagyhatja tragédiákkal terhes múltját, és csak a fényes jövő vár rá. Nem is sejti, hogy az valami egészen mást tartogat számára: az előző feleség bosszúját.
Tessa tönkre akar tenni mindent, amihez egykori szerelmének és az új nőnek köze van: nem tartja vissza sem józan ész, sem erkölcs. De még az sem, hogy a saját kislánya is ott él, ahova le akar sújtani.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Kingvid.tv
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

31
Hát szerintem ez egy nagyon jó film, végig izgalmas és érdekes volt!
30
Jó kis film volt! A szőke csaj (Tessa) helyében én is tuti így viselkednék, teljesen megtudom érteni azokat, akik hasonló helyzetbe kényszerülnek. Mégis mit képzelnek az ilyen fickók, csak úgy lapoznak egyet és "next" jöhet a következő paragráfus az életükben, mintha ez előző megsem megsem történt volna? A színesbörű hölgy pedig tényleg jobb ha csak lapít, kussol és jól meghúzza magát a sarokban
28
Imádom Katherine-t, de ez a film tényleg gyenge volt :/
27
Jó színeszekkel megtűzdelt nézhetetlen,lassú kiszámítható film!
,,,csak azért marad az emlékeimben mert feltettem a kérdést,hogy minek is szenvedtem végig a filmet.
25
Igen tényleg kiszámítható film, de aki a thrillert kedveli, annak biztosan tetszeni fog.
Rosario nagyon jól játszotta a szerepét, csinos, szexi, csúcs. 10/8
23
Elég kiszámítható már az elején, hogy mi lesz a vége, sőt már a leírásból is tudtam, mire számíthatok, de aki hozzám hasonlóan szereti az ilyen filmeket, annak tetszeni fog.
22
Hat egy lagymatag,kiszamithato sztori.De ertem,hogy meddig tud elmenni valaki,hogy visszakapja a sajatjait.De nem igy.Ez egy olyan ut,ami csak egyfele vezet.