Outlander - Az idegen 2. évad (2016)

Outlander

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Diana Gabaldon romantikus kaland-fantasy bestseller könyvsorozata, Az idegennek adaptációja. A történet maga évszázadokon átível, témája az örök szerelem, tipródás két férfi szerelme, sors és kötelesség, valamint a szabad akarat között. 1945-öt írunk. Claire Randall, a volt hadi-ápolónő éppen a második nászútját tölti férjével a háború után, amikor keresztülsétál a brit szigetek rengeteg ősi kőkörének egyikén. Hirtelen „sassenach” lesz belőle, vagyis idegen a háborútól és portyázó klánoktól sújtott Skót Felföldön… Urunk 1743. évében. Miután az általa ismeretlen erők visszasodorták az időben, Claire olyan intrikák és veszélyek közé pottyan, amelyekre az élete is rámehet… továbbá a szívét is összetörheti. Találkozik Jamie Fraserrel, a lovagias ifjú harcossal, és innentől úgy érzi, kettészakítja a hűség és a szenvedély, amely a két teljesen különböző férfihoz köti két egymással összeegyeztethetetlen életben.

A sorozat fordítója: https://www.facebook.com/BCsillaSubs

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
  1. epizód 
   
  TheVideo.me
  1. epizód 
   
  Vidto.me
  2. epizód 
   
  TheVideo.me
  2. epizód 
   
  TheVideo.me
  3. epizód 
   
  TheVideo.me
  4. epizód 
   
  Vidto.me
  4. epizód 
   
  Vidto.me
  4. epizód 
   
  TheVideo.me
  4. epizód 
   
  Vidto.me
  5. epizód 
   
  TheVideo.me
  5. epizód 
   
  TheVideo.me
  6. epizód 
   
  Vidto.me
  6. epizód 
   
  TheVideo.me
  7. epizód 
   
  Vidto.me
  7. epizód 
   
  TheVideo.me
  8. epizód 
   
  Vidto.me
  8. epizód 
   
  TheVideo.me
  9. epizód 
   
  Vidto.me
  9. epizód 
   
  Vidto.me
  10. epizód 
   
  TheVideo.me
  10. epizód 
   
  TheVideo.me
  10. epizód 
   
  TheVideo.me
  11. epizód 
   
  Vidto.me
  11. epizód 
   
  TheVideo.me
  12. epizód 
   
  Vidto.me
  12. epizód 
   
  Vidto.me
  13. epizód 
   
  TheVideo.me
  13. epizód 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

159
Mariann11 - teljesen egyetertek!!!
158
Outlander S3 (Starz)...09.10
157
Van egy hangulata a sorozatnak, egész kedvelhető, de az nagyon bosszant, hogy az egész sorozat alatt Claire állandóan iszogat, még terhesen is. És még az írónő ápolónői végzettséggel ruházta fel! Jamie meg - minden hősiessége mellett - egyre súlytalanabb lesz. Egyfajta boldogtalan nők fantáziapasasa - egyre kevésbé valószerű.
156
Biigii: nagyon szívesen. Ha most sikerült, akkor valami átmeneti hiba lehetett, bár a full piros oldal pl. az "Ön megtévesztő webhely megnyitására készül" is lehet. Ezt sokszor okozhatja a reklámblokkoló, vagy a böngésződ az adott oldal sütijeit valamiért károsnak/veszélyesnek ítéli, ezért blokkolja az oldalt. Viszont az Adfly-on még ilyennel nem találkoztam.
155
Narita: köszi! Most egyenlőre sikerült mégis, pedig nem csináltam semmit. Amúgy azt csinálta h elkezdte betölteni az Adly-t de pont mielőtt betöltötte volna az oldalt full piros lett az egész oldal é onnan nem lehetett továbblépni, csak vissza. Sajnos nem csináltam képernyőképet...
154
Remélem szeptemberben tényleg jön a következő évad. Ígyis már nagyon régen várom!
Az egyik legjobb sorozat amit láttam. Csodálatos világ!
153
mekkelek62: görgess kicsit lejjebb. Nosferatu 5 kommenttel lejjebb már leírta. Újabb info: már a 4. évadot is tervbe vette a Starz. Hacsak valami borzalom nem történik, 2 évad még biztos lesz. Diana Gabaldon eddig 8 könyvet írt az Outlander-sorozatba, úgyhogy alapanyag van még bőven.
Biigii: valami beállítási hiba lehet nálad, ha Chrome-t, vagy Firefox-ot használsz, az Adfly-t nem tilthatja. Van egyáltalán valami hibaüzenet, vagy csak nem enged tovább?
152
A j.gs oldalt (adfly) nekem folyamatosan tiltja a böngésző. Továbblépni sem enged.
151
Lenyűgöző igazán szeretném már látni a 3 évadot mikor lehetséges jaj bárcsak már holnap lenne
150
Remekbe szabott sorozat!!! a történelmi háttere csodás,egy igazi másik világba jut el az aki a régi Skóciába utazik a filmmel...nagyon tetszik .10/10 Várom a 3-ik évadot