Pink Floyd: A fal (1982)

Pink Floyd: The wall

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egy rockzenész, Pink mély válságba került. Los Angeles-i szállodai szobájában gondolja végig a sikerhez vezetõ karrierjét, melynek következtében magánélete zátonyra futott. Rémképekben és -álmokban megjelenõ rossz emlékei mind-mind egy-egy mozaikkõ, amelyek egymásra rakódva mind magasabb falat emelnek körülötte, s õ egyre magányosabb, és közlésre, emberi érintkezésre mind képtelenebb.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

13
Szuper film. de ez egy rossz példány! Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Azt hittem, hogy némelyikük is ezt akarja nézni.

Nézze meg a Full HD filmet itt ➤➤➤

STARFILMEN.BLOGSPOT.COM
STARFILMEN.BLOGSPOT.COM
STARFILMEN.BLOGSPOT.COM
STARFILMEN.BLOGSPOT.COM
STARFILMEN.BLOGSPOT.COM
12
Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Azt hittem, néhányan szeretnék túl lenni ... !!!

Itt láttam ⏩ ⏩
NEWSTREAMING21.BLOGSPOT.COM

NEWSTREAMING21.BLOGSPOT.COM

NEWSTREAMING21.BLOGSPOT.COM

NEWSTREAMING21.BLOGSPOT.COM
11
Wish, hadd ne tetszen annyira, mint neked anélkül, hogy felajánlod nekem a Tom és Jerryt. Egyébként a 7 az nem egy rossz pontszám, az a helyzet, hogy a tizes skálán szoktam értékelni és az én 7 pontom közelebb áll a valósághoz tiédnél az IMDB szerint.
10
Nagyon jó a film, bár ez a ROGER WATERS: THE WALL címü produkció. (2014ből) Feltudnátok tölteni az eredetit amiben szerepel Bon Geldoff? Köszönöm
9
Bámulatos. 15/10. A hideg is kirázott néha...
8
lol, AdiRicka..Akkor talan nezz inkabb rajzfilmet..A Tom es Jerry megteszi talan nalad... Nekem a Fal merfoldko volt az eletemben..
13 evesen szerettem bele a Floydba, es azota is tart a szerelem..Csak erdekessegkent,beke Nobelre jeloltek a filmet,sajnos nem kapta meg.. nalam a film 12/10.. egyszeruen csak imadom .
7
Szarmata - Syd Barrett 60 evesen tavozott!
6
Nem igazán szeretem ezt a falyta zenét, de azért volt egy-két olyan, ami tetszett. Nagyon erős mondanivalója van a filmnek, bár sokszor lecsúsztam a történet fonaláról és párszor el is aludtam. A rajzok egészen kiválóak és vannak elég látványos jelenetek is a filmben. Gyenge hetes.
5
EZ TÖRTÉNELEM...nem lehet kitörölni soha ...gyerekkori ..emlék 10/10
4
Elképesztő