Porco Rosso - A mesterpilóta (1992)

Kurenai no buta

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az első világháború után az Adria felett nyüzsögtek a légikalózok, akik a védtelen utasszállító hajókat fosztogatták. A kalózok hírhedt ellensége Porco Rosso, aki valaha ember volt: az olasz légierő kitűnő pilótája. Egy légicsata egyedüli túlélőjeként végignézte társai tragikus halálát, és disznóvá változott: Vörös Disznóvá.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

4
Szuper film. de ez egy rossz példány! Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minoségu filmeket nézek. Azt hittem, hogy némelyikük is ezt akarja nézni.

Nézze meg a Full HD filmet itt

⏩⏩ HULUBOTAKSTREAM.BLOGSPOT.COM

3
Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Azt hittem, néhányan szeretnék túl lenni ... !!!

Itt láttam ⏩ ⏩

FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM

FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM

FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM

FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM
2
Személyszerint előbb megnézek egy jó japán animációt mint az amerikait. Valahogy nekem azok nem jönnek be. Ezekben minden megvan ami kell és hogy kitérjek Porco rosso-ra hát nekem 10/10
1
A Vadon Hercegnöje után ez a kedvenc filmem a rendezötöl. Kicsit mélabús a sztori, és igazábol a fasizmusrol is szól a háttérben, de Miyazaki mégis megörzi a könnyed hangvételt. Az utolsó 20 perc pedig tökéletes!!! Mindenkinek ajánlott.