Prometheus (2012)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egy tudósokból álló expedíció az ember földi életének eredetére utaló nyomokat talál. Ezeket követve indulnak kutatóútjukra, mely az univerzum legtávolabbi, legveszélyesebb vidékére vezet. Olyan tájra jutnak, és olyan ellenségekkel kell szembenézniük, amilyenrõl ember eddig nem is álmodott. Még a rémálmaikban sem.Egy szörnyû csata vár rájuk: ha alul maradnak, akkor az egész emberiség velük pusztul.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Estream.to
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

411
Tökéletes! 10/10
410
És melyik a HD??
409
Ez egy mestermű!Minden téren!
10:11 .-)
407
Mikosima. Igazad van sokmindenben. De az is igaz ha hibákat keresünk akkor nincs olyan alkotás amibe nem találnánk kivéve persze ami olyan egyszerű, hogy nem lehet benne hibát véteni. Nem mindegy, hogy 1+1 vagy hogy 11 csillió a négyzeten osztva3.23 al a köbön. Ha összeszedem magam a westworldbe is olyan hibák vannak, hogy lekaparom az arcom.
Sajnos nagyon szegényes a kínálat ezen afronton. Azt, hogy miért nem tudom.. De sajnos ami van meg kell becsülni. Személy szerint mindkét filmet úgy néztem meg, hogy most jót fogok szórakozni. Nem úgy, hogy nagyítóval a kezemben keresem benne a hibákat. Mondom. Minden filmbe van. De a saját érdekedben, ne így nézd őket. Mert nem fogsz jól szórakozni. Személy szerint mind a két filmen nagyszerűen szórakoztam. Közben mélyen az agyam feéfogta, hogy itt egy csomó dolog nem ok. De szórakozni akartam ezért ezeket kiszorítottam. Na ehez kell agy. Nem ahoz, hogy hibák tucatjait fedezzük fel még a legszórakoztatóbb filmekben is.. Nem robotok készítik a filmeket hanem emberek...
Saját érdekedben felejtsd el ezt a hozzáállást. írj ide Nekem valami összetett filmet. Nem tudsz olyat írni amit ne tudnék kifigurázni. Na tessék.. Írj!
406
Igazán 2 dolog zavar nagyon. ,hogy Nem értem rendezési hibákat és az emberi természetet.

Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

405
kép 10/10
Sztori 7.5/10
elképzelés és ebből származó megvalósítás 6/10
Szereplők :10/10

Összegzés és pontszám : 7.8

nekem nem jött be annyira, a sztori túl el nyűtt túltolt volt
404
zoroaster akko neked valami sekszpirt vagy ki a tökömet kell nézned,1 általán miert kezdtél neki
402
Aki még nem látta az Alient annak tetszeni fog!