Rampage: Tombolás (2018)

Rampage

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, a laboratóriumot, és hosszú útra indul Észak-Amerikán keresztül: de akármerre jár mindenütt tombolás és rombolás jelzi a nyomát. A gazdája szeretné hazavinni régi kedvencét, ezért egy másik - szintén bogaras - tudós segítségével kikísérletezi az ellenszert, és a szörny nyomába ered. A csatatér folyton változik, sőt, az ellenség is szövetségesekre talál: még két genetikusan módosított megaragadozó csatlakozik hozzá.
Ha Davis győz, megmenekül a majom, és megmenekülnek Amerika nagyvárosai. Ha veszít, nemcsak egykor legjobb barátjáról kell lemondania: hanem az egész világról.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
  Mozis hang! 
   
  Vidoza.net
  Mozis hang! 
   
  Vidlox.tv
  Mozis hang! 
   
  Openload.co
  Mozis hang! 
   
  Estream.to
  Mozis hang! 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

59
Valahogy angol nyelven nem erheto el, felirattal? Rettentoen elront mindent ez a mozis hang...
58
Köszi a feltöltést és a melót a filmmel, bárki is követte el!
Fain cucc!
57
Nekem tetszett ,köszönöm
56
Elolvastam a kommenteket,pedig megfogattam,hogy nem teszem. De megneztem a filmet . Akcio,kaland,sci-fi. Mindhärom megvolt. Mi mäst kell värni ettöl a mozitol?! 10/10!
55
Nagyon vártam a filmet, az előzetese nagyon bejött,de csalódtam a filmben..kidolgozatlan és értelmetlen jelenetek.. nálam olyan szinten van mint például a Sharknado vagy hasonló szar filmek..
54
.. nos,... kinek a pap, ..kinek a paplan!! Szerintem ez egy látványos , néhány jópofa poénnal megspékelt, szégyenteljesen rossz mozi volt. Kíváncsiságból végig szenvedtem,,,,,,, kár volt érte. Még az ellenségeimnek sem ajánlanám!!!
53
Itt tart a filmipar hogy régi nintendo játékokról csinálnak film adaptációt, mondjuk olyan is lett. A sok hülye meg tapsol hozzá
52
Mikor lesz már értelmes verzióba fent?
51
Jólvan, hát ezt is láttuk
50
Nem egy átlagos film, az biztos, viszont, nem is tudom, nekem a vége egy kicsit "nyúzott" volt, viszont ettől függetlenül még így is tetszett!
És hát, az a majom nagyon "állat" 10/9