Ready Player One (2018)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A valóságban nincs semmi jó. Szerencsére nem is kell törődnünk vele. 2044-ben már mindenkit beszippant a világot átfogó virtuális játék, az OASIS, amelyben mindenki a maga választotta avatárjával vehet részt: és nem szembesül semmi rosszal, ami a játékon kívül várná. Amikor az OASIS-t feltaláló és a céget alapító James Halliday meghal, a végrendeletéből kiderül, hogy elrejtett néhány titkot a rendszerben. Aki ezekre rátalál, mesés gazdagságot nyerhet. Wade 18 éves, és az egész életét a játékban töltötte. Nekivág a kalandnak, és nem törődik vele, hogy az élete a tét. De nemcsak az, amelyiket a játék számára használ... hanem a valódi is.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Estream.to
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

98
Klassz film, köszönöm!
97
Kellett már egy ilyen film is,végig lekötött ,folyamatos történések szóval nem unod bele magad ,személy szerint eddig a 2.kedvencem a 2018-as filmek közül. csak ajánlani tudom ,főleg fiataloknak akik benne vannak a játék világban is . 10/10
96
Nem rossz, de örülök , hogy itt láttam s nem moziban! 10/8
94
Tetszett, végig lekötött.
93
A fiatalabbaknak biztos bejön, én is végignézem
92
Ha már játszottál bármilyen virtuális játékkal, akkor mindenképp ajánlom
91
Az én szemszögemből nagyon jó film lett .
Szerintem ez a mi jövőnket mutatja be ezzel a virtuális világgal.
90
Elolvastam a könyvet. A film gyakorlatilag az alaptörténetben hasonlít rá erős túlzással. Sokat egyszerűsítettek és variáltak, de ez egy film és besűríteni egy könyvet egy filmbe még senkinek nem sikerült. Javaslom az olvasást, nem nagyon lehet letenni. Csak még egy oldalt. Valljuk be: Spielberg még mindig nagyon érti ezt az ipart.