Shaolin (2011)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Kínát háborúba taszítja a rivalizáló katonai diktatúra, mert a birodalmat a diktátorok folyamatosan terjeszteni akarják a szomszédos területekre. Hou Jie párbajban legyőz egy Shaolin mestert és dicsőségében kigúnyolja vesztes ellenfelét, de a háborús helyzet miatt később kénytelen menedéket keresni a Shaolin kolostorban. Ahogy a nyugtalanság terjed a lakosság között és napról napra egyre több szenvedésnek vannak kitéve, Hou és a Shaolin mesterek arra kényszerülnek, hogy szembeszálljanak a gonosz hadúrral, egy haditervet kidolgozva az ellenség ellen…



K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidup.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Raptu.com
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Faststream.ws
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

21
Sok Shaolin filmet láttam már, mind tetszett idáig, és ez is. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
17
Kagome88 Bár egyetértek veled, annyit helyesbítenék, hogy Jackie Chan hongkongi színész...
16
Csak ajánlani tudom mindenkinek,hogy néze meg.
15
Nekem nagyon tetszett ez a film és az is jó volt hogy (Jackie Chan-t) lehetett látni egy ilyen filmben. De ugyan akkor jó volt más kínai színészeket látni akik ugyan csak jól tudnak színészkedni mint ahogy (Jackie Chan) is. Ebben a filmben szerintem nem (Jackie Chan) volt a főszereplő ha nem a többi színész mint (Yu Shao Qun), (Jacky Wu), (Andy Lau) Mellékesen ezek a színészek igen csak jól tudnak színészkedni. Csak az a baj hogy ha kínai színészt kel mondani akkor nem mást mondanak mint (Jackie Chan)
Pedig nem csak ő létezik kínai színészként. Eszt a filmet mindenkinek ajánlani tudom aki szeretné megnézni mert nem bánja meg.
Köszönöm hogy láthattam ezt a filmet!
14
Pedig én nagyon-nagyon nem szeretem a kínai filmetket, pláne nem ezen stílusúakat, de ez nagyon tetszett. (Az adot pontszámok miatt néztem meg.) Volt benne valami igazán megható. Nem kérdés, hogy 10. Ami a legdöbbebentőbb, hogy a végén lévő zene is nagyon tetszett.
13
jó film tetszett.