Stay Alive - Ezt éld túl! (2006)

Stay Alive

Értékeléshez regisztráció szükséges!
New Orleansban brutálisan meggyilkolnak egy fiatalt. Az áldozat barátai egy videojátékot találnak nála: a túlélő-horrorjátékok legújabbját, amelyet lenyűgöző grafika, ellenállhatatlan hangulat és ultrarealisztikus halálesetek jellemeznek. A Stay Alive! a XVII. században élt sorozatgyilkos, a hírhedt Báthory Erzsébet grófnő rémtetteit eleveníti fel - a szó szoros értelmében... A helyzet ugyanis a következő: ha meghalsz a játékban, az életed is véget ér. A játékosok száma rohamosan fogy, és csupán egyetlen esély mutatkozik a túlélésre: ha megtalálják és legyőzik a Véres Grófnőt.
K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

26
Hááát ...nekem nem jött be, egyszer nézhetős ))
25
Sokadjára nézem de még mindig lekött
23
Én nem tudom mi van de ez a film valahogy nagyon bejön, 2x láttam és ez nálam már rekord mivel 1x nézek meg egy filmet max de ez másodszorra is rám hozta a frászt, igaz h 2006-os de szerintem 100x jobb mint amiket mostanság csinálnak
22
Régebben már láttam akkor és most is nagyon tetszett!Maga a történet is jó annyi vele a problémám,hogy Báthory ugye Romániához köthető de a teste akkor hogy került hirtelen New Orleansba?!
19
Elég silány. 10/3
18
Nagyon jó a film , ajánlom mindenkinek 10/9
17
Én biztos megpróbáltam volna, hogy uninstallálom a játékot