Szárnyas fejvadász 2049 (2017)

Blade Runner 2049

Értékeléshez regisztráció szükséges!
2019-ben a replikánsok után vadászó szárnyas fejvadászok egyike különös felfedezést tett. Harminc évvel később egy másik fejvadász, az LAPD tisztje, K (Ryan Gosling) egy másik titokra lel. Egy olyan rejtélyre, amely ha felszínre kerül, felforgathatja mindazt, ami a földi társadalomból még megmaradt. Az ügy érdekében fel kell kutatnia a rendőrség egy régi emberét: Rick Deckardot (Harrison Ford): Csakhogy Deckard 30 évvel ezelőtt eltűnt, és senki nem tudja, hol bujkálhat. Azt is csak néhányan sejtik, hogy miért...

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidup.me
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   
  Indavideo
   
   
  Flashx.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

102
Imádom az elsőt. Ezt csak azért nem néztem meg moziban ,mert azt várom itt legyen meg jó minőségben aztán csöndben végig tolom csámcsogás nélkül! 8)
101
Jó film lett,csak akkor nézd meg,ha az első is tetszett. Nekem megér 8 pontot simán.Köszönöm a feltöltést.
100
Adam99 teljes mértékben egyet értek veled,mintha a gondolataimat írtad volna le Az egész film lebilincselő és nagyon elgondolkodtató! És gyönyörűen kifejezi a valódi emberi érzelmeket Szerintem egyszerűen zseniális és azt is bemutatja,hogy már a mai világban eltűnő félben van az alap emberiesség és tisztesség,sajnos! Moziban láttam 3D-ben és őszintén szólva életem egyik-,ha nem a legjobb filmje volt. Az idei év talán legjobb filmje
99
Egész egyszerűen mestermű lett! Fantasztikus! Kezdjük ott, hogy ezt a filmet mindenképpen moziban kell látni, mert ez a gyenge kamera verzió (ami ráadásul rendkívül hiányos is!) nem tudja átadni azt a hatást. A látvány eszméletlen, teljesen a képernyő elé szögezi az embert és már csak a tájat bámulva is el áll a lélegzete. A zenék azok megint tökéletesek, Zimmer mester megint oda tette magát és sikerült a Vangelis stílust elkapnia, végig libabőr volt . A történet bár nem hibátlan, de mégis érdekes és leköti a nézőt. Tény, hogy vannak benne lassabb, kis üres átmenetek, de ezek pont arra jók, hogy addig is a néző áttudja gondolni az eddig látottakat és előregondolkodjon. És szerintem pont itt van a legnagyobb probléma és ezért ennyire megosztó ez a film: mert az emberek többsége egyszerűen vagy nem tud vagy nem akar gondolkodni! Márpedig ez a film igényli ezt és aki képes végiggondolni a helyzetet, a mondanivalóját, aki átérzi, az valami fantasztikus élményt kap. Például a szerelmi szál az szerintem gyönyörű a filmben. Igaz elég fiktív, és néhol kicsit bizarr, de annyira egyedi és olyan szépen bontakozik ki, hogy én speciel megkönnyeztem. A fordulatok a helyükön voltak a filmben, bár a végénél picit csalódott voltam, néztem volna még tovább. Az pedig, hogy sokaknak unalmas, hát nem lehetünk egyformák, meg ez egy kimondottan réteg film: ha szereted a cyberpunkot és a mély, elgondolkodtató, filozofikus filmeket, akkor ne hagyd ki. Részemről 10/10
98
Kissé kusza lett az előző irományom, úgyhogy javítottam.
Szerintem ez egy nagyon jó film. Persze, aki a "csitt-csatt, bimm-bumm" filmeket szereti annak nyilván nem tetszik, viszont én meg azokat nem szeretem... Azokat viszont nem értem, akik úgy alkotnak róla - rendszerint rossz - véleményt, hogy nem látták az első részét, gondolok itt például az előttem lévő (96-os) hozzászólóra. Ne csodálkozz rajta, hogy nem érted, ha nem ismered a háttértörténetét.
97
Szerintem ez egy nagyon jó film. Persze, aki a "csitt-csatt, bimm-bumm" filmeket szereti annak nyilván nem tetszik, viszont én meg azokat nem szeretem... Azokat viszont nem értem, akik úgy alkotnak róla - rendszerint rossz - véleményt kezdenek bele, hogy nem látták az első részét, gondolok itt például az előttem lévő hozzászólóra. Ne csodálkozz rajta, hogy nem érted, ha nem ismered a háttértörténetét.
96
Unalmas és vontatott. Története meg nincs.
2/10
95
tud valaki olyan linket amin a teljes 2:45 perces film van fent?
94
Ha valaki angol nyelven nezi,akkor hallhatja,hogy ketszer is megszolalnak benne magyar nyelven
93
"Kedves" aemonX...Nem csodálkozom hogy negatív kritikák alapján döntöd el hogy megnézz egy filmet ha már a kommentembe is belelátsz olyan dolgokat amik nincsenek is ott...Nem vertem a mellem és nem ragaszkodtam az álláspontomhoz és szerintem a hitemet sem eröltettem senkire de légyszíves emeld már ki nekem hol írtam ilyet!!