Szerelempatak (2013)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Sós Ágnes Szerelempatak című rendezése, egy sajátos hangvételű dokumentumfilm a szerelemről és a vágyakozásról, amely a romániai vidéken egy magyar ajkú falucskában készült, és szereplői felett már jócskán elszállt az idő. A mélyen érzelmes, helyenként sokkoló és szabadszájú alkotás a 80 év feletti, javíthatatlan romantikus Feri szerelmi kalandjait követi nyomon a falubéli asszonyokkal, akik legintimebb gondolataikat és álmaikat fedik fel a kamerának. A Szerelempatak mulatságos, meglepő és szívmelengető; azt mutatja be, hogy egy letűnt kor szerelmi játékai és románcai miként virágzanak még ma is egy távoli vidéki faluban.

A Szerelempatak világpemierje a dokumentumfilmek Cannes-jaként számon tartott Amszterdami Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon (IDFA) volt, ahol a rendhagyó alkotást az "egészestés dokumentumfilmek" kategória legjobb 16 alkotása közé választották. A január 17-22 között megrendezett 25. trieszti filmfesztiválon pedig két díjat is nyert: a legjobb dokumentumfilm díja mellett az Espansioni Nőegylet különdíját is megkapta

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Indavideo
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

39
na hagyjuk már a felesleges ömlengést! Szép képek és operatőri munka. Mindezt leszámítva egy nagy nulla ez a film
38
Hatalmas film csak ajanlani tudom Imadtam minden percet. Aranyos kedves humoros es nagyon emberi. Koszonet a feltoltonek!!!
37
Tetszett!
...högyös csöcsös
36
Ez tömény szex - patakzás...
A tánctanárral 50 évig együtt élt nénin kívül egyik másik szereplőnél sem éreztem, hogy a szerelemről szólna. Hanem inkább annak a hiányáról...
Az lenne a szerelem, hogy hetven évesen, férje halála után él át először valaki testi örömöt, mert az a férfinál nem volt szempont?
Hogy valaki a sok év házasság után a haldokló feleségtől megkapja "búcsúképpen", hogy soha ki nem állhatta?
Hogy ki kivel hengergőzött, mert épp kedve szottyant?
Ez a film leszámol a régen minden jobb volt és a falun mindenki boldogabb mítoszával. 5/10
Egy valami volt számomra csodálatos, Másik János filmzenéje. Azóta is ezeket dúdolgatom.
35
Imádtam (<3) Nagyon jó téma, csodaszép vidék,éreztem a széna illatát...komoly.. Végre egy olyan film, ami nagyon aktuális, szemérmesen pajzán,pajkos, huncut, kedves, folyamatosan mosolyogsz,és közben gondolkodsz...Milyen szép is lenne, ha mindenkinek megadatna egy cca "50 évig" tartó szerelem (<3)
34
Imádatos csoda <3 10/10
33
Hát ez valami csúcs de komolyan nagyon nagyon szuper
32
Nagyon nagy formák
Bizony anno a lányok, asszonyok olyan tudatlanok voltak, nekem a mamám mesélte hogy a barátnőjének amikor megjött lefeküdt az ágyra gyertyaállásba szegény hogy elálljon neki. Talán ebben a nemi dologban jobb ma, mint tegnap.
31
Jaj a szívem...csodálatos volt!