Szólít a szörny (2017)

A Monster Calls

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A 12 éves Conor (Lewis MacDougall) csodálatos fantáziával megáldott kisfiú. Amikor élete legnagyobb megpróbáltatásával kell szembenéznie, nem akármilyen segítőt kap: egy hatalmas szörny (Liam Neeson) látogat el hozzá éjszakánként, aki fantasztikus történetekkel ébreszti fel a fiúban szunnyadó erőt és bátorságot. Conor végül a mesék és a szörny segítségével nemcsak édesanyja (Felicity Jones) súlyos betegségével és iskolatársai zaklatásával küzd meg, de a saját félelmeivel, dühével és bűntudatával is J.A. Bayona (Árvaház, A lehetetlen) megindító és látványos új filmjében, amely Patrick Ness világsikerű regénye alapján készült.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Kingvid.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Indavideo
   
   
  Raptu.com
  DVDSCR 
   
  TheVideo.me
  DVDSCR 
   
  Openload.co
  DVDSCR 
   
  Vidto.me
  DVDSCR 
   
  Vidto.me
  DVDSCR - Csatolt felirattal 
   
  Vidto.me
  DVDSCR 
   
  Raptu.com
  DVDSCR 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

62
Jó.De szerintem egyszer elég volt.
60
Sokszor magunkat nem masoktol,hanem sajat magunktol kell megmenteni.Az ember a jo es a rossz kozott bolyong,legtobben a ketto kozott vannak.
A hit felbecsulhetetlen kincs.
A szem a lelek tukre,jol mondjak.
A szorny mindenkiben ott lakozik,de fontos,hogy feken tartsuk.
Minden tortenetnek ket oldala van.
A halal az elet resze es ezt el kell fogadni.Nem a szavak,hanem a tettek azok,amik vegul szamitanak.
Aki megnezi megerti,megtalalja ezeket.
Sok igazsag,gondolat van a filmben.Elgondolkodtato es tanulsagos.Rengeteg mondanivaloja van.
Meghato alkotas,az emberi kapcsolatok tartjak ossze a vilagot.
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!


Nagyon elgondolkodtatott a mu es orulok,hogy lathattam.
Koszonom szepen a feltoltest.Pontozasom 10/10.
Ajanlom a nezeset.Megy a kedvencek koze.
59
A film nagyon hatott rám, szerintem kihozta belőlem azokat az érzéseket, amire ezt szánták. A mondanivalóján pedig rég gondolkodtam el egynél is ennyire. Csak helyeslően tudtam rá bólogatni. Nem lesz top listás, mert van annyira szar a való világ is, hogy ne kelljen ilyeneket nézni az embernek, de egyszer mindenképp megéri időt szánni rá. Felületes érzelmi világú, egysíkú gondolkodásban szenvedő IQ fighterek kerüljék. Köszönöm a feltöltést!
58
Köszönöm a feltöltést! A legemberibb érzések, remények a reménytelenségben és hit! 10/10
56
Szerintem nagyon jó lett.Másra gondoltam de ez így sokkal jobb lett mint amire gondoltam.Elgondolkoztató szomorú és megható kis film volt ez.Nekem nagyon tetszett megéri szerintem a 10/10 vagyis én így vagyok vele.
55
Jó lett volna ha én is így engedtem volna el,zártam volna le szeretteim elvesztését akkor most nem lenne bennem ennyi kétség,nem marcangolnám magam,mikor másképp is tehettem volna...
54
Szerintem kifejezetten megindító. Eleinte néztem és nem értettem sok részletét, de a végére tökéletesen összeállt. (A következő megjegyzésemet inkább spoiler-be teszem, nem tudom eldönteni mennyire árulkodó.)

Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!A fentebbi spoiler-nek ejtett szavaim fényében azt mondom, akinek nem tetszett az valami nagyon fantasy, vagy nem is tudom miféle filmre vágyott. Nem, ez nem az. (Függetlenül attól, hogy van benne ilyen elem.) Ez komplett "lélektárulkozó", elgondolkodtató és szívszorító történet. Engem megfogott a lényege, a mesélni- és mondanivalója. Jók voltak a színészi alakítások is.

Aki viszont nem szereti az ilyen jellegű alkotásokat az ne nézze meg, úgyis unalmasnak, vagy "nagyon rossz volt"-nak fogja elkönyvelni. Én ajánlani tudom, nekem tényleg nagyon tetszett.
53
Nem rossz film . 10/7