Szörnyen boldog család (2017)

Happy Family

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél világon át, és minden leleményességükre szükségük van, hogy megtörjék az átkot. A szokatlan kaland során Wishbonék jónéhány igazi szörnnyel is megküzdenek, nem utolsósorban az ellenállhatatlanul elbűvölő Drakula gróffal, aki halhatatlan szerelmével üldözi Emmát. Nos, a családi boldogság felé vezető út tele van buktatókkal és éles kanyarokkal, vagy inkább mondjuk úgy, hogy éles fogakkal...

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  Estream.to
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

12
Szeretem a meséket, de ez borzasztó volt. Abszolút gyenge, a Hotel Transilvania sokkal de sokkal jobb,de még a Kis Vámpír is vagy mi a címe annak.Nem tudom. Inkább most már az élő szereplős mese feldolgozások viszik a pálmát. Ez a mese az én értékrendem szerint 10/4 de azért köszönöm, egyszer megnéztem.
11
Nálam egy átlag kategóriás mesének számít, de csak mert nem váltott ki belőlem érzelmeket. Vicces volt olykor, meg azért a sztori sem rossz, de nekem ennél picit több kell egy ilyen rajzfilmtől. Viszont merem ajánlani mindenkinek, aki szereti a hasonló finomságokat! Vagy tetszik, vagy nem, de hatalmas csalódást nem fog okozni.
10
Szerintem aranyos volt
9
Nekem nagyon tetszett olyan 21. századi
8
mármint a vidloxon
6
Imádom a Disney artworköt, és az animációs rajzfilmeket nagyon-nagyon, de ebből -részemről-
hiányzott a fűszer. Sajnos a 3/4-e után passzoltam a ,,vinnyogását". (A Sony mérföldekkel jobbat csinált ebben a műfajban ano a Hotel T.-vel..) Azért köszi a jóminőségű uppot!
5
A film nagyon jó tetszett én letöltve néztem és nagyon jó! Aki szereti a szörnyes filmeket annak tetszeni fog. Bár egy kicsit furcsa hogy pont épp a horrorba tették be mert nem ijesztő. (<3)
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

4
sziasztok szep napot unatkozo lanoknak es fiuknak ill kikapcsolodni vagyo csaladoknak ajanlanam 10//77