Szűzőrség (2018)

Blockers

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Amikor három szülő rájön, hogy a lányaik paktumot kötöttek, mely szerint el fogják veszteni a szüzességüket az érettségi banketten, titkos, egy éjszakás akciót terveznek a tinik tervének meghiúsítására. Leslie Mann (40 és annyi), Ike Barinholtz (Rossz szomszédság, Suicide Squad) és John Cena (Kész katasztrófa) alkotják a szűzvédelmi triót Kay Cannon, a Tökéletes hang sorozat egyik írójának rendezői debütálásában.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

14
Nem mindegy honnan van a film ? Par nap kulombseggel amugy is ott van mindenhol ! Atya uristen . Mennyire primitiv buta emberek vagy mik vagytok ti ! A film meg ... hat nem nagy durranas...maradjunk annyiban
13
Diaztolvajkutya, azzal, hogy bemutatod milyen primitív és ostoba vagy jobb lesz? Milyen eredményt vársz ettől, kérlek mesélj.
12
Taile én is jobban szeretem az állatokat.Az emberek többsége fogyatékos.
11
"Jahj, így tőlünk, úgy tőlünk" duguljon már el az ilyen, a film az film, nem vetélkedni kéne egymással, bár tök m1, az emberek örökre [email protected] maradnak, ezért kedvelem jobban az állatokat.
A film viszont nem volt rossz, voltak benne poénok, NEM ERŐLTETETT! Bárki aki ilyen baromságot mond, nem mond igazat, aki engem kérdez, ez az amerikai 2018-as napjai filmre vetítve a tinik és felnőttek életéről, vagyis most ez egy picit eltért, de attól még az. 10/8 nem volt rossz! Főleg, hogy John Cena volt az egyik főszereplő!
10
Diaz Tolvaj kutya.Innen Lopkodja Az Új Mozifilmeket A Netmozi.com-ról

Taxi 5 Magyarul https://netmozi.com/details/9084/taxi_5

Nap nap után 2018 Magyarul https://netmozi.com/details/9581/nap_nap_utan
9
Te büdös köcsög Diaz kutya!!! nem szégyeled magad,hogy a Netmozi.com-ra jársz hozzánk lopkodni az új mozifilmeket? basszallak szájba te büdös köcsög

Ez a film is a Nap nap után nálunk már 3 napja szinkonos.hogy dugna vissza anyád a köcsög picsájába amelyik kiszart.te rohadt tolvaj buzi
https://netmozi.com/details/9581/nap_nap_utan
7
Nem volt ez rossz.. de nem nézném meg többször
6
Randi kényszer film volt, amit inkább ,,visszafizettem" a tabula rasa nevében. Annyira nevetségesen rossz volt. Nem a tinik tolták túl, hanem az erőltetett csillámpöcspónira ültetett szűzgárdisták. Nem tudom, nekem ez a béna műmájerség, klimax puna hisztéria, meg a tépjünk be a segglyukunkkal 40 évesen, mert rég voltunk tinik és annyira hiányzik blahblablaaaaa.. lámaságok borzasztóan elkeserítenek. Ez nem igazi vígjáték,nem jó nézni. Olyan mint a túl vizezett kávé. A tinik lehet elröhögcsélnek rajta, mert ők azon is egészen vidulnak, hogy lila gőzük nincs, melyik dimenzióba vannak tulajdonképpen kifingva. Talán a partiállat minőségibb lesz, ebben bízom. Ezt a tákolmányt meg nem ajánlom, .
5
Deadpool 2 szinkronosan elérhető már a NetMozi.com-on
https://netmozi.com/details/9178/deadpool_2