T2 Trainspotting (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Négy edinborough-i srác meg a heroin története húsz évvel ezelőtt felforgatta a mozis világot. A durva valóság és az őrült humor nagy találkozásából kultikussá váló film valamint négy feledhetetlen - bár kissé veszélyes - figura született. Most mind a négyen visszatérnek: az évek őket sem kímélték, és ők továbbra sem kímélnek senkit.
Renton, Spud, Begbie és Beteg Srác: a négy régi barát, akit jó viszontlátni (de lehetőleg nem egy sötét sikátorban) újra akcióba lendül.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidzi.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidup.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   
  Faststream.ws
   
   
  Raptu.com
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Faststream.ws
   
   
  Vidup.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

54
Ezt a filmet felejtsd el.0/10
52
A Trainspotting hitelesen referált egy világról, amibe nem sokan látnak bele, szórakoztató volt és tartalmas. Ennél a filmnél nem volt koncepció, nem akart Danny Boyle semmit sem elmondani, csak lehúzott egy bőrt az egykori kiváló alkotásáról, és ez bizonyára sikerült. Különálló filmként sem állná meg a helyét, a nosztalgián kívül semmiről sem szólt. A 20 éves filmnek köszönheti az erős pontszámot, szerintem gyenge volt és rettentően unalmas, 5 pont.
50
Tipikus Angol...nem ereztem
49
Az első rész picit kesze-kusza volt,de ez a második rész,már érthető és jó folytatás!!
48
Hatalmas! Jó "folytatás"!
47
Na igen, ez a ket velemeny lehet errol a filmrol . Aki csak az amerikai sablon lovoldozos filmeket szereti annak ez a film ertekelhetetlen . Szerintem laza 10/9 es film ! Nem csalodas az elso resz utan . Nagyon is igazi Angol film .