Távozz tőlem, Sátán! (2014)

Deliver Us from Evil

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Aki New Yorkban rendőr, az nap mint nap találkozik a bűn és gonoszság minden formájával. Sarchie (Eric Bana) azonban képtelen hozzászokni ahhoz a sok fájdalomhoz, amivel szolgálatban kénytelen szembenézni. Most egy egészen különös gyilkosságsorozat ügyében kénytelen nyomozni. A megmagyarázhatatlan és megmagyarázhatatlanul kegyetlen gyilkosságok felzaklatják, és a szolgálaton kívüli óráit is tönkreteszik: pedig azokat a kislányával és gyönyörű feleségével szeretné tölteni. Amikor már úgy érzi, beleőrül az egyre csak ismétlődő esetekbe, találkozik egy pappal, aki nem hord reverendát, és legalább olyan kemény figura, mint egy New York-i zsaru. És azt állítja, tudja, mi áll a borzasztó bűncselekmények hátterében.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

131
Ez egy remek thriller de semmiképp nem horror! Amennyiben ez tényleg megtörtént eset alapján készült akkor hatalmas alkotás. Bivalyerős 9-es nálam. Ne már tényleg film. 10/9
129
Jó a rendező ,de a színészek is jók benne!10/10
128
Nagyon jó film 10/9
127
Nem is olyan rossz ez 10/9
126
Wow! Tetszett! Szerintem nem a megszokott sztori volt. A férfi főszereplők miatt pedig plusz pont De neem, tényleg izgalmas, és ha belegondolunk, hogy megtörtént eseményen alapul, még hátborzongatónak is mondanám
124
Eddigi legjobb film amit láttam ebben a kategóriában! Az ördögűzés része jól átsütve, tökéletes. A zene választás is jó. Történet is megvan. Aki nem látta még, meleg szivvel ajánlom. Ma nézem meg másodjára!
123
Teljesen jó film, inkább thriller, mint horror. 8/10