Testről és Lélekről (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Mi lenne, ha egy nap találkoznál valakivel, aki éjjelente ugyanazt álmodja, mint te? Vagy pontosabban: kiderülne, hogy már régóta ugyanabban a világban találkoztok éjszakánként. Örülnél neki? Vagy megijednél? Esetleg romantikusnak találnád? De mi van, ha te cseppet sem vagy romantikus alkat? Hogy nézel egy-egy gyengéd álom után másnap, éberen ennek az idegen embernek szemébe? És, mi van, ha az illető nem kifejezetten szimpatikus neked? Próbálnád megszeretni? Hogy lehet az, hogy éjjel, egymástól több kilométerre, magányos ágyatokban fekve egymáséi lehettek, de nappal, hús vér valótokban egymással szemben állva még egy vacak első randevút sem tudtok normálisan lebonyolítani? És mi van, ha a második találkozó is kínosan sikerül? A harmadik meg kifejezetten szégyenletes? Feladnád? És ha feladnád, kibírnád?

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Indavideo
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

35
szuper jó film, nem egy hétköznapi olcsó szórakozás. Drámai és szép szerelmes film. Megéri az időt rászánni.
34
Borzasztóan nézhetetlen ez a film. Vegetáriánus állatvédőként egyenesen gyomorforgató, negyed órát ha néztem belőle. Ha lehetne nullára vagy mínuszra pontozni, azt tenném.
33
Borzalmasan unalmas.
32
Nem egy nagy FILM, de mivel én tekerés nélkül végignéztem, ezért végül is: 30 felett AJÁNLOM! 6 pont...
31
Ez tagadhatatlanul a kedvenc magyar filmem lett, 2017-é mindenképpen. A képek egy része, a látvány amitől többen is szörnyednek az napi szinten megtörténik, így kerül a kényelmesnek szeretett életünkbe a nagyüzem, a látogatható polcok a boltokban ahova mindenki örömmel jár és megelégedésére vásárolhat. Ez nem művészfilm, minden alkotásnak az őszinteségről kellene szólnia.
30
Vontatott, pszichedelikus. Fogjuk rá. hogy "művészi".
29
Legjobb. Minden pillanata lekotott. Bravo.
28
Most egy darabig nem akarok húst enni, de látni se. Még szerencse, hogy nem moziban láttam, ott biztos ki is jöttem volna, így csak beletekertem. Nem tehetek róla, kiborulok, ha állatokat öldösnek a filmekben - ezt már máshol is leírtam (mindig leírom), nem akarok széplélekként tündökölni, de tényleg kikészít. Többször is megesett, hogy bármilyen jónak is tűnt egy film, k.rvaanyád felkiáltással kikapcsoltam emiatt. Ehhez képest Enyedi Ildikó mégis tud valamit, mert bármennyire is kiborultam, ezt a filmet mégsem volt erőm kikapcsolni, látni akartam, hogy mi lesz a szereplőkkel. Ha túléled a teheneket, akkor egy gyönyörű szerelmesfilmet kapsz, egészen kiváló két főszereplővel. Tudtátok, hogy a férfi főszereplő, Morcsányi Géza, valójában amatőr, és soha nem szerepelt filmben? Jóvan, könyvkiadó, dramaturg, műfordító - de sosem volt színész! Ehhez képest (de nem ehhez képest is) fantasztikusat alakít,
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

Borbély Alexandra meg egy álom, olyan finom, mint egy porcelánbaba és épp annyira törékeny is, testileg-lelkileg egyaránt.
De a tanulság valahogy mégis az lett a számomra: a lány választhat, hogy vérbe akarja-e fojtani az életét, a tehenek viszont nem választhatnak. Tudom, nem erről akart szólni a film, nálam ez van, sajnálom.
Akarattal nem teszem spoilerbe: a szarvasokat hál istennek nem lövi le senki, bár végig ettől paráztam. (Ha ezt is behúzta volna a rendező, utána megyek az épp aktuális filmfesztiválra és megrúgom.)
27
Uhh ez a film szíven ütött de nagyon...és Borbély Alexandra nem csak remek színésznő hanem gyönyörű is...10/10
26
Ezen a filmen már többször átlapoztam. A leírás se tetszett . Viszont ma volt egy kis időm, uncsi volt...és végül is ennél a filmnél kötöttem ki...
És most azt mondom , hogy ez egy óriási film , remek karakterekkel és színészekkel. Nem elhanyagolható módon ,hatalmas poénokkal. A mai érzelmektől mentes világban megmutat több olyan dolgot , hogy hová vezethet ez a világ amit ma élünk. És hogy milyen kis dolgokon , milyen nagy dolgok is múlhatnak.