Testről és Lélekről (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Mi lenne, ha egy nap találkoznál valakivel, aki éjjelente ugyanazt álmodja, mint te? Vagy pontosabban: kiderülne, hogy már régóta ugyanabban a világban találkoztok éjszakánként. Örülnél neki? Vagy megijednél? Esetleg romantikusnak találnád? De mi van, ha te cseppet sem vagy romantikus alkat? Hogy nézel egy-egy gyengéd álom után másnap, éberen ennek az idegen embernek szemébe? És, mi van, ha az illető nem kifejezetten szimpatikus neked? Próbálnád megszeretni? Hogy lehet az, hogy éjjel, egymástól több kilométerre, magányos ágyatokban fekve egymáséi lehettek, de nappal, hús vér valótokban egymással szemben állva még egy vacak első randevút sem tudtok normálisan lebonyolítani? És mi van, ha a második találkozó is kínosan sikerül? A harmadik meg kifejezetten szégyenletes? Feladnád? És ha feladnád, kibírnád?

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Indavideo
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

61
Nekem is Saga Noren jutott róla az eszembe,bár ő egy kicsit bátrabb
60
Nekem nagyon tetszett. És nem is értem, miért ekkora a kontraszt a tetszés és nem tetszés között. 10/8 és bár nem szokásom ítélkezni mások véleményéből kifolyólag, de talán jó annak aki ezt a filmet nem értette és lemondta/lepontozta.
59
Csak nekem jutott eszembe a filmet nézve Saga Norén?
Bocsánat az ünneprontás miatt.
58
Gyönyörű és fantasztikus film, ami komoly mondanivalót hordoz. Egyértelműen felnőtteknek szóló film. Mindenki, aki teheti szánja rá az időt és nézze meg a Testről és Lélekről című filmet, mert csodálatos alkotás és kihagyhatatlan mestermű! Borbély Alexandra nem csoda, hogy elnyerte az Európa legjobb színésznője díjat, mert az alakítása valami elképesztően pazar. Borbély Alexandra óriási színésznő. A szarvasokról készült jelenetekre, pedig szavak nincsenek annyira szépek és természetesek. Az Oscaron Hollywoodban a legjobb 5 idegen nyelvű film közé is bekerülni fantasztikus és óriási eredmény! Gratulálok Enyedi Ildikónak, Borbély Alexandrának és a teljes stábnak! Magyarország büszke és köszöni a komplett stábnak!
57
sajnálom hogy nem olvastam el a véleményeket mi előtt el kezdtem volna nézni , ez a film borzalmas ...
56
Oscar jelölést kapott...( a kilences mezőny után bekerült az elit ötbe) amit sajnos ma nem tudott díjra váltani. Nem kevés bennem a szomorúság - ez a film számomra telitalálat. Aki ezt a filmet nem tudja értékelni, a nézőpontomból... bármikor és bárhol vághat eret.
55
Szánalmas majdnem felvágtam az ereimet ! ez hogy kaphatott Oszkárt!
54
Pucoljátok ki a cipőt, hívjátok fel a nagyit, betonozzátok le a kocsibeállót, ültessetek virágot... mind1... ennél bármi értelmesebb! Történet nulla, nincs fejlődés se a sztori se a karakterek részéről, iszonyú vontatott. El se merem képzelni hogy a többi film milyen lehet ha ezt Oszkárra jelölték. 10/3 nagyon jó indulattal a színészi teljesítmény miatt.
53
Sokára vettem magamat rá, hogy megnézzem, de nem csalódtam Nagyon tetszett. Köszönöm a feltöltést 10/10
52
hát a rendezőnő biztos nem százas , csak nem magát jelenítette meg?
azért meglehet nézni ,egyedi alkotás ,racionálisan nem lehet értékelni, kicsit női Pasolininak mondanám a rendezést ,tehát megérteni a filmet na azt nem könnyű .de nem csodálom hogy oscarra jelölik .