The Walking Dead 1. évad (2010)

The Walking Dead

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A The Walking Dead egy amerikai televíziós horrorsorozat. Története Robert Kirkman, Tony Moore és Charlie Adlard azonos című képregényén alapul.
Rick Grimes egy elhagyott kórházban ébred fel a kómából. Rémisztő felismeréssel kell szembesülnie: az általa ismert világot elpusztította egy apokaliptikus zombijárvány. Nem messze, Atlanta határában egy maroknyi ember a túléléséért küzd a környéken ólálkodó élőholtakkal szemben. Vajon Rick és társai meg tudják őrizni emberségüket ebben a rémisztő, új világban? És a mostoha körülmények és személyes ellentétek között mi óvja meg őket egymástól?
A Walking Dead ízig-vérig túlélőhorror, egy izgalmas kalandsorozat A remény rabjainak rendezőjétől, és a Terminátor és A bolygó neve: Halál producerétől.
A sorozat 2010. október 31-én, Halloweenkor debütált az Amerikai Egyesült Államokban az AMC csatornán, majd később, november első hetében a Fox International Channels adóin. A pozitív kritikák alapján az AMC zöld utat adott a második évadnak is, amely 2011. október 16-án indult, majd két rész után bejelentették a sorozat immár 16 részes, harmadik évadját is, 2012. október 14-ei kezdettel. A negyedik évad 2013. október 13-án kezdődött és október 29-én berendelték az 5. évadját is. 2014. október 7-én pár nappal a premier előtt az AMC már berendelte a 6. évadot. A jelenlegi, ötödik évad 2014. október 12-én kezdődött az AMC csatornán. Magyarországon pedig egy nappal később a Fox műsorán.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
  1. epizód 
   
  TheVideo.me
  1. epizód 
   
  Openload.co
  1. epizód 
   
  Vidto.me
  2. epizód 
   
  Vidup.me
  2. epizód 
   
  Vidoza.net
  2. epizód 
   
  TheVideo.me
  2. epizód 
   
  Openload.co
  2. epizód 
   
  Vidoza.net
  3. epizód 
   
  TheVideo.me
  3. epizód 
   
  Openload.co
  3. epizód 
   
  Vidto.me
  4. epizód 
   
  Vidoza.net
  4. epizód 
   
  TheVideo.me
  4. epizód 
   
  Openload.co
  4. epizód 
   
  Vidoza.net
  5. epizód 
   
  TheVideo.me
  5. epizód 
   
  Openload.co
  5. epizód 
   
  Vidup.me
  6. epizód 
   
  Vidoza.net
  6. epizód 
   
  TheVideo.me
  6. epizód 
   
  Openload.co
  6. epizód 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

89
3*1 órával kínoztak vele. Bevallottam az összes bűnös éjszakai nasizásom, meghogy én rakom be a vázát a fagyasztóba, mert apnoés szociopata vagyok, csak ne keljen többet megnéznem belőle. Így nem is pontozom, csak azért vallom be mindezt ezen a platformon, hogyha a nagy TWD őrülettel esetleg más sem tud azonosulni, akkor ne érezze magát kitaszítottan egyedül a nagyvilágban sry
88
Vidto.me linkeket kérek összes évad összes rész hez legyetek szivesek,telefont használok és csak onnan tudok filmet nézni eés csak a Vidto.me ról tudok le tölteni.
87
...imádom...mikor lesz már 2017. október 23.?
86
Tudnátok linkeket küldni, ahonnan le lehet tölteni?
85
10/10 The best!
84
George56, pontosan azért írtam oda a, hogy 3 részt láttam belőle, hogy a véleményem éppen annyira referáljon a sorozatról, amennyire kompetens vagyok. Egyébként, úgy döntöttem, hogy folytatom, nagyon sokan szeretik, meglátjuk, el tudom képzelni, hogy megtetszik.
83
Elejen ugy voltam vele,hogy hulyeseg ertelmetlen stb...De rajottem..zsenialis 1-7evadig megse alltam ajanlani tudom
82
Szeretem ezt a sorozatot, amikor elkezdtem nem hittem, hogy az egyik kedvencem lesz de kellemesen csalódtam! Remélem a 2. évad mégjobb...
81
Ez nagyon jó! Most kezdtem el nem nagyon szoktam sorozatokat nézni de ez nagyon tetszik! 10/10.