Thelma (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A film története szerint egy nő váratlanul szerelembe esik, ám ezzel egyidőben ráébred, hogy természet feletti erők birtokában van.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

14
szerintem nagyon is rendben van. én bírom a skandináv szemléletet, kicsit szokatlan, kicsit beteg, és igen kicsit lassabb mint egy amcsi film. de aki akciófilmeket keres az nyilván nem ezeket nézi. itt idő van arra, hogy átéld a dolgokat, a gyorsabb iramú átlagfilmekhez szokottaknak nem fog bejönni, de aki szereti a mélyebb dolgokat, az nézze meg. 10/9
13
A korrekt filmismertetőhöz hozzátartozna, hogy egy leszbikus lányról szól a sztori. - Ismét egy 30 percig nézett film, amibe bele sem kezdek, ha tudom, hogy miről szól.
12
A korrekt filmismertetőhöz hozzátartozna, hogy egy leszbikus lányról szól a sztori. - Ismét egy 30 percig nézett film, amibe bele sem kezdek, ha tudom, hogy miről szól.
11
WOW!!! Hát ez egy nagyon fura történet!! Az előttem hozzászólókkal ellentétben, szerintem jót tett a storynak ez a Hoolywooditól eltérő rendezési mód! Nagyon tetszett a hősnőt alakító színésznő játéka... 10/8 Köszönöm a feltöltést!
10
Nagyon lassú, iszonyú sok türelem kell hozzá, de legnagyobb meglepetésemre mégsem rossz. (Bár nincs az a pénz, hogy mégegyszer megnézzem.)
9
Érdekes,de ez így jó!
8
az alapgondolat jó volt... de...
gyenge lett a kivitelezés, lassú és vontatott. Ebben a filmben sokkal több is lehetett volna...
10/6
7
Jó kis film volt!
6
Időbe telt neki, de rájött hogy mire használja Jó film volt.
5
Érdekes film. Aki bírja a skandináv rendezés tempóját, az ne hagyja ki.