Thelma (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Thelma, egy vallásos háttérrel rendelkező norvég diáklány Oslóba költözik, ahol beleszeret egy másik lányba. S miközben szégyenérzettel terhelt szexuális ébredését éli meg, Thelma felfedezi, hogy természetfeletti képességgel és erővel rendelkezik.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

19
Kedves #Katina, én szórakozásképp olvasok kommenteket és szeretem, ha valaki nem csak annyit ír ,,teccetttt" vagy fain vot ez a film csicskak" etc. A hosszabb benyomásokat,de akár a fórum vitákat is imádom átböngészni, mert érdekel az emberek véleménye, reflekciója. A filmről trailer keretében vagy poszter által tájékozódom, így döntöm el megnézem-e vagy sem; s azt is, hogy mi alá, milyen szabad kommentet kívánok megfogalmazni..- szóval másképp működünk, ez van Nincsbánti amúgy, remélem vica versa sem, mert én meg arra kérlek, hogy minket hosszúkommenteseket ugorj át máskor és ne rólunk,hanem a filmről és a te benyomásaidról írj legközelebb. Én szívesen olvasom majd! :3
18
Miasora! Egyet értek azzal amit írtál, de komolyan azt gondolod, a megfelelő helyen írtál osztályzásra váró témazárót a filmből? Elég ha a véleményedet írod le, nem kell kielemezni az egész filmet. Az a kritikusok dolga. (Ezt nem sértésnek szántam, de én azért olvasom el a hozzászólásokat, hogy tudjam jó vagy rossz filmre számíthatok a többség szerint. Ennyiért és nem többért.)
17
Elme- kontroll magasfokon. Nekem a skandináv filmek kicsit darkosak, nyomasztóak és párásak; olyan a hangulatuk, mintha mindet egy kis csónakban ülve kellene végignéznem, ráadásul mindezt szürkületkor valami pici, de háborgó öböl közepén imbolyogva. Nagyon fura Ez a film nekem most mégis tetszett, üdítően, friss és izgalmas rezgése volt az egésznek; a templomi godspelltől, a ruha felgyűrődő anyagának kreppes sistergéséig minden apró érzelmet sikerült megszólaltatni. A táj csodás volt, a soundtrack hűvösen lüktető, a színészek tehetségesek, a téma katartikus! A film központi bonyodalma olyan sok szálon fut, hogy ha a néző megriad egy-egy felszínre emelt ,,csontváztól", és elkezdi becimkézni, nem fogja tudni élvezni, vagy akárcsak végignézni. Ami kár, mert sokkal több mondanivalója van egy leszboszi eposznál. Ez a film elemi és naturalista önreflekció, egyedi elbeszélése a barlangelméletnek és a teremtésnek. Az a néhány perc csaj jelenet pedig olyan erőteljes, hogy veri a szürke 50-esét magasan, pedig kérem, semmi pussy mutogatás nincs benne! Viszont 2-3 apró,ártatlan jelenettel itt bravúrosan sikerült azt a nyers érzelmi feszültséget és vibrálást megjeleníteni, amiből -nemtől függetlenül- később hihetően felépül a vágy a másik közelségére, hogy aztán ebből végül megszülethessen a vonzalom és/vagy a szerelem (is). De az erre az ezerarcú- szeretetre,alkotásra, (ön)teremtésre- adott készséget magunkból kell tudnunk, megtanulnunk előhívni..mert a képességünk hozzá adott. Ezt beszéli el a film is, persze sokkal tökéletesebben és intelligensebben. Egyedül egy dolog rágja a csőröm, az pedig a poszter lecserélése. Olyan tökéletes volt,hjaj 10/9, szívből ajánlom!
16
Fura, hogy a 21. században valaki leragad annál, hogy ez leszbikus sztori és nem elég neki, hogy kikapcsokja, még negatívan is értékeli a filmet, úgy hogy fogalma sincs, miről szól, mert nem várta meg a végét.
Ém az ilyen embereket nem szeretem, mert mind álszent.
Nem a leszbikussággal vagy a mássággal van baj a világban, hanem a butasággal.
15
Jó film. 10/8
14
szerintem nagyon is rendben van. én bírom a skandináv szemléletet, kicsit szokatlan, kicsit beteg, és igen kicsit lassabb mint egy amcsi film. de aki akciófilmeket keres az nyilván nem ezeket nézi. itt idő van arra, hogy átéld a dolgokat, a gyorsabb iramú átlagfilmekhez szokottaknak nem fog bejönni, de aki szereti a mélyebb dolgokat, az nézze meg. 10/9
13
A korrekt filmismertetőhöz hozzátartozna, hogy egy leszbikus lányról szól a sztori. - Ismét egy 30 percig nézett film, amibe bele sem kezdek, ha tudom, hogy miről szól.
12
A korrekt filmismertetőhöz hozzátartozna, hogy egy leszbikus lányról szól a sztori. - Ismét egy 30 percig nézett film, amibe bele sem kezdek, ha tudom, hogy miről szól.
11
WOW!!! Hát ez egy nagyon fura történet!! Az előttem hozzászólókkal ellentétben, szerintem jót tett a storynak ez a Hoolywooditól eltérő rendezési mód! Nagyon tetszett a hősnőt alakító színésznő játéka... 10/8 Köszönöm a feltöltést!
10
Nagyon lassú, iszonyú sok türelem kell hozzá, de legnagyobb meglepetésemre mégsem rossz. (Bár nincs az a pénz, hogy mégegyszer megnézzem.)