Thor: Ragnarök (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő. Először azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt, amelyben ellenfele korábbi szövetségese és szintén a Bosszúállók tagja: a hihetetlen Hulk!

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

253
Sajnos itt nem letölthetőek a filmek...
252
Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Azt hittem, néhányan szeretnék túl lenni ... !!!

Itt láttam ⏩⏩ FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM
251
Tamina97, az a Led Zeppelin Immigrant song című száma. Ajánlom a szövegét átnézésre
250
Úgy érzem egy hihetetlen izgis komment szekcióba lépek bele az észrevételemmel, de mondjátok hogy nem én voltam az egyetlen akit idegesített, hogy az összes epic csatajelenet alatt az a szám ment amit anno Hófehérke énekelt a madárkáknak a Shrek 3. részében mikor beindulnak a csajszik a babalátogatón... Csak én? Oké...
249
Sziasztok!
Annyit szeretnék kérdezni, hogy miért nem tudom megnézni a feltöltött filmet? Elindul a lejátszás van hang, de nincs kép. Minden film esetében ami filmezz.eu-n van, így járok. Korábban probléma mentesen tudtam filmeket nézni és most minden film esetében ezzel a hibával találkozom. Köszönöm a segítségeket!
248
Szívesen JRena
247
Még, még még! 10/9 Köszi a feltöltést!
245
Szórakoztató volt Köszönöm.