Thor: Ragnarök (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő. Először azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt, amelyben ellenfele korábbi szövetségese és szintén a Bosszúállók tagja: a hihetetlen Hulk!

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Estream.to
   
   
  Indavideo
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

116
Szerintem ez volt eddig a legjobb rész!
115
Köszönöm a feltöltést!
114
Eszméletlenül jó volt ez a film! Egy hete láttam moziban, most újra megnéztem, igaz már itt. Féltem egyébként tőle, mert az első rész nagyon jó volt, a második rész kész katasztrófa, de ez... ez még az első résztől is jobb volt. Rettentően tetszett, és örülök, hogy ebben végre poén is volt, mint a többi Marvel-filmben. 10/10, még több ilyet! ♥
113
Képregeény adaptació. Nézhető, élvezhető. Látványos de az első két rész "humlrtalansága" után itt mintha kicsit eldobták volna a sulykot. Ettol függetlenül 7/10...én a nagy ellenfelet várom JL...egyebkent koszonom a feltoltest
112
Kicsit idegesít, hogy Thor karaktere csakúgy megváltozott. Ő nem ilyen volt, s szerintem úgy is lehetett volna telenyomni poénnal, hogy nem írják át a jellemét.
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

109
Én kb. 2 órája jöttem ki a moziból és rettenetesen tetszett ez a film! Egyáltalán nem igaz, hogy túl sok benne a poén! Szerintem pont annyi poén van benne ami még nem megy át erőltetettbe..látványban és sztoriban is nagyon nagyon tetszett.

Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

108
Teljesen beparáztattatok, hogy mennyire rossz a felvétel. Már nem azért, de vannak ennél sokkal rosszab mozis minőségek, és szerintem ez nagyon is jó a többihez képest. És egyébként is mit vártatok? Hogy majd rendes DVD minőségben fogják felvenni vagy mi? Mindenki tudja, hogy a mozis minőség nem a legjobb, szóval ha ennyire nem tetszik akkor lehet várni a rendes minőségre vagy lehet menni moziba, aztán vegyétek fel ti a filmet egy kamerával!