Tomb Raider (2018)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel való folytonos szembesítés dacára Lara elindul, hogy egyszer s mindenkorra megoldja az apja halálát övező rejtélyt. Hátrahagyva addigi életét, Lara apja utolsó ismert tartózkodási helyét veszi célba: egy mesebeli sírkamrát, ami egy legendás szigeten, valahol Japán mellett található. Küldetésével nagy fába vágja a fejszéjét; már a sziget megközelítése is veszedelmes kalandot ígér. A tét nagyobb nem is lehetne Lara számára, aki a kedvezőtlen esélyekre fittyet hányva, éles eszére és tántoríthatatlanságára támaszkodva feszegeti tűrőképessége határait, útban az ismeretlen felé.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidup.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

77
B kategóriás Indiana Jones film...
76
Deadpool 2 szinkronosan elérhető már a NetMozi.com-on
https://netmozi.com/details/9178/deadpool_2
75
Relax feri igen nagyon jó volt ez a film,de a kövi részt kicsit csinálhatnák misztikumosabb ra mert a játék is olyan volt hogy magával ragadott a játék misztikuma az annak a hangulata mert a játék is tele volt misztikussággal ,remélem te is tudod mert azért egy játék adaptácíó mégis maradjon a játék hoz hű, ne csak a címében legyen Tomb raider meg néhany elemében legyen Tomb raider, hanem legyen Teljesen hű a játék hoz.
74
Nagyon jó volt. Talán azért tetszett ennyire, mert életszerű volt az egész. A csaj nem tudott mindenkinél jobban verekedni, nem tudott 10 méter magasra ugrani hátra szaltóban, mégis az elszántsága miatt tudott előre haladni. Ha a következőt sem akarják túl misztifikálni, az is jó lesz. Várom.
73
Vikander klasszisokkal jobb színésznő mint Jolie, hitelesebb és izgalmasabb volt. Várom a folytatást.
72
Szerintem nagyon is jó film lett...életszerű, azonosulható, itt a szinészi játék príma, és igenis jó a csaj, oriáscsöcsök nélkül is.
71
Nekem bejött az új film,amit előző kettőről nem mondhatok el.Angelina Jolie karakteridegen volt számomra,míg Alicia már az újragondolt Lara Croft szerepében remekül helytállt.De egyik színésznő sem az igazi Lara,akiért annyian rajonganak.Ebben a címben sokkal több van.

Ami viszont nem tetszett,a természetfeletti hiánya.Nem is értem mire gondoltak.Ez a műfaj sajátossága.
70
Az a baj, hogy az eredeti szereplővel szoktuk meg az előző részeket. Ez a film egy gyenge utánzata elődeinek...
69
üdvözlet. Lehet tudni esetleg,h mikor jelenik meg jó minöségben angolul ?
68
Érdekes.Várom a folytatást