Tomb Raider (2018)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel való folytonos szembesítés dacára Lara elindul, hogy egyszer s mindenkorra megoldja az apja halálát övező rejtélyt. Hátrahagyva addigi életét, Lara apja utolsó ismert tartózkodási helyét veszi célba: egy mesebeli sírkamrát, ami egy legendás szigeten, valahol Japán mellett található. Küldetésével nagy fába vágja a fejszéjét; már a sziget megközelítése is veszedelmes kalandot ígér. A tét nagyobb nem is lehetne Lara számára, aki a kedvezőtlen esélyekre fittyet hányva, éles eszére és tántoríthatatlanságára támaszkodva feszegeti tűrőképessége határait, útban az ismeretlen felé.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Estream.to
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

114
Ezt a filmet megnézne, most kiderült, hogy Joli kisasszonyt, nem a színészi tehetsége miatt szerettük fiatalon . Jó kis film kerekedett ebből.
Olvasva a hozzászólásokat, kicsit el vagyok csodálkozva. Ha valaki csak lesi a filmet, de nem nézi az minek kezd hozzá? De a legjobbak azok akik megmagyarázzák benne a dolgokat. Emberek ébresztő, ez egy FILM! És ahogyan lenni szokott a kis 60 kilós főhős mindenkit rongyá ver. Joli hihetőbb volt a 65 kilójával? Hajrá divat fikázók! Talán nézzetek ne csak bambuljatok a fejetekből. Ja, és meg ne nézzétek a bosszúállókat, mert jönnek a csiturik!
113
Izgalmas. Egyaltalan nem lett elszurva mint ahogy egy atlag jatekrol inspiralt film! Olyan volt mint a Nemzet Aranya keresztezve egy Indiana Johns filmel. En csak ajanlani tudom!
112
Ismét benéztem

Mindenkinek! A filmet a játék ihlette...
https://www.youtube.com/watch?v=kol_QkA-HJ0

Aki nem játszott az első résszel, az nem is tudja igazán mi is az a Tomb Raider. Sokak szerint "Andzselina Dzsoli" jobb volt. Dehogy volt jobb... csak formásabb. De ez nem 1 divatbemutató.
111
lifeplayer
A kishölgy sokkal jobb színésznő,mint Mrs hű,de keményen nézek és csücsörítek Angelina,
és jobban is hozta a szerepet,amit ki tudott hozni a szerepből azt ki is hozta és nem a saját képére formálta,mint tette azt elődje.
Sajnos a film már nem remekel annyira,mint Alicia.Számomra többször nézős,de fájó pont,hogy a természetfeletti hiányzik belőle.
110
Számomra az az egyszer nézhető kategória, de nem volt rossz.
109
Lara Croft egy igazi legenda és példakép volt... amíg ez a kis hölgy le nem rombolta az illúziókat. Borzasztóan átlagos és unalmas, míg Angelina Jolie hozta a magabiztos, kemény és dögös főhősnőt... Alicia Vikander próbálkozzon inkább a tini vámpírfilmekkel.
108
Szuper volt, köszönöm!
107
Izgalmas kis kalandfilm.Pontozásom 10/8.
106
Nem éertem miért olyan kicsi az értékelése IMDb-n..Szerintem nagyon jól sikerült..megéri megnézni
105
Azt hittem rosszabb lesz mint vártam, de megállta a helyét a műfajban. Kaland és akció! Egyikből sem volt hiány. Tetszett! Köszönöm a feltöltést! 10/7