Bejelentkezés
Regisztráció
Trükk (2010)

Ha láttad a filmet, akkor értékeld!
Kategóriák: Akció
Eredeti cím: Trick

Leírás:

Hosszú évekre rács mögé került a két intellektuális bűnöző. Az egyik Marek Kowalewski tehetséges pénzhamisító, a másik a Professzor gúnynévre hallgató Mietek Heidrich. A két férfi azon töri a fejét, hogyan tudna lelépni a börtönből. A véletlen a kezükre játszik. Afganisztánban elrabolnak egy lengyel képviselőt, akinek a szabadon bocsátása fejében 6 millió dollár váltságdíjat követelnek. Mareket megkörnyékezi Bukowski a Nemzetközi ügyosztályról, és felajánlja, hogy kihozza a börtönből, ha együttműködik velük. Hamis dollárokkal akarják ugyanis kifizetni az emberrablókat.K96
filmezz.eu Pontszám: 7.5 / 10
(2db szavazat)

IMDB Pontszám: 5.7 / 10

Rendező: Jan Hryniak

Szereplők:
Piotr Adamczyk (Marek Kowalewski)
Marian Dziedziel (Professzor)
Andrzej Chyra (Bukowski ügynök)
Robert Wieckiewicz (Karol Sieradzki ügynök)
Henryk Talar (Jan Szewczyk)
Lukasz Simlat (Robert Kotecki)
Agnieszka Warchulska (Jowita)
Közösség
Segítség menüpont
Tárhely Info Indítás
VidToMe Indítás most!
Reklámok és más ilyenek

Akiknél nem indul el az Adf.ly-on (az indítás most után következő átvezető reklám) a visszaszámlálás, azokat kérjük kapcsolják ki a reklámblokkolójukat a böngészőjükben. A legtöbb esetben emiatt nem lehet továbbjutni a filmhez/sorozathoz. Erre az Ad.fly is felhívja a ilyenkor a figyelmet egy felugró szöveges üzenetben.
Ilyenkor ugyanabban az ablakban a "Continue" gombra kattintva lehet továbbjutni a megtekintéshez. Ebben az esetben viszont 10 másodpercet kell várni. Ha ez nem megoldható, próbáljátok ki másik böngészővel.


Hozzászólások.

Még nem szólt hozzá senki, legyél te az első!