Tűzgyűrű: Lázadás (2018)

Pacific Rim: Uprising

Értékeléshez regisztráció szükséges!
John Boyega (Star Wars: Ébredő erő) áll a TŰZGYŰRŰ: LÁZADÁS élén, amely a 2013-as, nagyszabású, szörnyes és robotos látványorgia méltó folytatása, melyben egy új nemzedék szeretne a világ legnagyobb hőseivé válni, hogy felvegyék a harcot a legnagyobb szörnyekkel, melyek valaha a bolygónk felszínén jártak.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
  HCRip 
   
  Openload.co
  HCRip 
   
  Vidlox.tv
  HCRip 
   
  Flashx.tv
  HCRip 
   
  Vidto.me
  HCRip 
   
  TheVideo.me
  HCRip 
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

51
9/10 szerintem nagyon ott volt . Tökéletes kicsit kikapcsolódni mikor van 1-2 órád és nem szeretnél semmit csak lazulni és pihenni. A film elég akció dús , kiváló harc jelentek vannak benne.
50
Nemán !!! Most komolyan a HCRIP az már DVD ?????
49
Nekem jobban bejött mint bármelyik Transformers film. Remélem lesz harmadik rész.
48
nekem tetszett! simán felér az első részhez. volt egy-két poén is. jó ez, nem kell fikázni. ilyen évi 1x nézős mert hát ugye látvány és semmi történet , hamar elfelejti az ember, de jó kikapcsolódás mikor egy laza filmre vágyik az ember. idris jobb volt de a boyega se rossz.
47
Jó a story, de nagyon gyenge a színészgárda.
46
Még egy ostoba amerikai látvány szemét film... 10/1
45
Szerintem nem rossz folytatás, viszont manapság jellemzően a folytatás majd' minden film esetében az első rész remake-je... Ettől függetlenül 8/10
44
Szerintem hozza azt, amit kell. Gyenge sztori, viszont nem veszi komolyan magát, látványos.
43
Ebből sem tudtak sokat kicsavarni. Nem rossz, de jónak sem mondom.
42
ó igen - a film cselekménye alapján meghalt néhány tízezer civil. nem ügy. de a világ megmentése kipipálva. különben sincs idő nyavalyogni, a párbeszédekben is mindre rögtön van egy gyors reagálású válasz, mindenki nagyon képben van mindennel, és rögtön csinálják is. közben némi komolyan vehetetlen érzelgősség a pár perces "barátságok" szövődése közben- megaszörnyek, düledező felhőkarcolók, stb. Godzilla miért nem vállalt legalább egy Cameo-t?