Unacknowledged (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az amerikai katonai-védelmi-hírszerzési komplexum évtizedek óta futó projektjei között léteznek legálisan titkosított és illegálisan titkosított programok, utóbbiaknak egy még inkább szűkített körét alkotják a különleges hozzáférésű el nem ismert (illegálisan titkosított) projektek (USAPs – Unacknowledged Special Access Programs).
Ezek csak azért fontosak, mert olyan, közpénzen kifizetett tudományos-technikai fejlesztéseket tartanak elzárva nemcsak az Amerikai Egyesült Államok lakossága, hanem bolygónk teljes lakossága elől, melyekkel a (profitábilis) háborúk, az éhezés, a túlnépesedés miatti erőforrás-szűkösség problémája, az egyre növekvő energiaigények problémája mind megoldhatóak lennének. Egy rendkívül szűk globális magánoligarchia érdekében úgy tartják vissza illegális eszközökkel ezeket a fejlesztési eredményeket, hogy közben azokat a társadalom által finanszírozott költségvetésből elszámoltathatóság nélkül és korlátlanul finanszírozzák.
A film ezt a témát járja körbe.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

11
olyan világban élunk amit sosem fogunk tudni megfejteni de egyszer el fog jonni az az ido mikor minden igazság a felszinre fog torni és higyettek nekem nem sokáig kell már várnunk erre a napra mert ez az év olyan változásokat fog hozni a bolygonkra olyan változasok lesznek a tudományban hogy a legelején még fe sem fogjuk tudni fogni
10
Huuuu...részletekben már sokat olvastam hallottam stb ...ezekről a dolgokról, de így egyben ütős volt. Főleg a nézőpontra gondolok. Persze , hogy vannak földönkívüliek. Nézd meg ajánlom mindenkinek. 10/10
9
Rendkívül érdekes volt. Magyar fülnek és szemnek sajnos nagyon gyors volt. Nem fáradtság az oka. Jó lenne egy kicsit lassítva ismét megnézni. A végkövetkeztetéssel meg egyet lehet érteni: vagy sikerül itt a Földön magunk között rendet teremteni, vagy elpusztulunk. A fejlett Földön kívüli civilizáció nem nagyon fog sajnálkozni.
8
Hát így ebben a gyorstalpalóban nehéz lesz átlátni egy laikusnak bármit is,pedig nekik szólt és ébresztésül szolgált...egyébként elég jól sikerült annak ellenére,hogy csak a felszínt kapargatja...valami gazdasági összeomlás várható amire állítólag nem kell olyan sokat várni,+ egyre több a neten fellelhető konkrét bizonyíték,mind ufó mind ingyenergia ügyben...minden efelé mutat...összefogásban xarok vagyunk,történni nem fog semmi,főleg amíg a régi nemjól de működik,az új alternatíva pedig szintén erős kezdeményezés és anyagiak kérdése...az ufók itt vannak,de nem segítenek,ez is korrekt,azért akit érdekel a téma itt pl. felzárkózhat:
http://goodethungary.blog.hu/tags/MILAB
Az amcsi Gaia tv fordításai vannak sokkal több anyaggal a háttérhatalomról,eltitkolt iratok,durva beszámolók a hold és marsi bázisokról,"szuperkatonák" különleges képességekkel,náci szövetségek,Antarktiszi ásatás megtalált objektumairól...feketén-fehéren és szárazon...
7
Nem lehet követni a szinkron feliratot, pedig nem az első film, amit olvasva nézek. Örülnék, ha lenne hangszinkron is.
6
Tényleg brutál gyors a felirat... Pislogni sincs idő
5
Vagy fáradt vagyok már az olvasáshoz,vagy tényleg olyan gyorsan eltűnik a felirat?!
4
Három lehetséges következtetés a film megnézése után: a filmben szereplők vagy mind bolondok/vagy mind hazudnak/vagy igazat mondanak. 5/10
3
10/10. Nagyon érdekes és tanulságos 2 x néztem meg!
2
treruid atlatni szinte mindenki atlatja, ha nem is pont ugyanezt a sztorit, de azokat, amelyek nagysagban ehhez hasonlok, tehat nem az atlatassal van a gond, hanem azzal, hogy soha, sehol, senki nem tesz semmit, mindenki belenyugszik es turi, mint a birka. amugy ez jo dokumentumfilm. 10/10 (bar egyaltalan nem biztos, hogy igaz, de ha ez nem is lenne igaz, attol meg sok olyan igaz sztori lehet, ami ehhez hasonlo)