Űrvihar (2017)

Geostrom

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A klímaváltozás biztos és elkerülhetetlen. És semmi kétség: a Föld lakóinak az életébe kerülhet. A rémítő lehetőség végre szövetségbe kényszerítette a világ vezetőit, akik együtt hozták létre az egyetlen technikai megoldást, ami a menekülés lehetőségét kínálja. Egy műholdakból álló, a Föld körül keringő gyűrűt, amelynek különleges geotechnológiai megoldásai elháríthatják a természetet fenyegető veszélyeket. A rendszer két éve üzemel sikeresen. Ám egy műszaki hiba átalakítja a műholdhálózat működését, és ami eddig a világunk túlélését biztosította, most a gyilkosává lehet. Az ember önmagánál hatalmasabb szerkezetet alkotott, és az most maga alá is gyűri. Egy magányos űrhajós (Gerard Butler) azonban feljut a műholdakhoz. Ha ő idejében meg tudja oldani a helyzetet, az emberiség ismét megússza. Csakhogy közben idelenn is működésbe lép egy szörnyű terv, ami a Földön és az égen is újabb veszélyeket hozhat...

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidup.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Indavideo
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Estream.to
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

141
Tetszett, tiszta 2012 felújítva!
140
Nagyon rossz. Nincs kedvem spoilerezni, de annyit írhatok, hogy a szereplőkkel, mindig valami hatalmas véletlen folytán történt szerencsés dolog, de amikor egy rohadt ajtót kellene kinyitni, akkor még annyi sem sikerül. Gáz az egész cselekmény. Beleszőnek oda nem illő párbeszédeket a múltból, amire senki nem kíváncsi, mert már lassan 50 perce nem történt semmi és akkor még ez is.
Maradt a látvány...bárcsak arra adhatnék valamennyi pontot, de nem tudok. Nem mondom, hogy szükség van élethű effektekre, ha elvisz a film sztorija, de ez nem az volt, így elkélt volna egy kis fain technika.
Viszont a végén (amit már nagyon vártam, mert már szenvedtem), egy kicsit izgultam. Az egyetlen pozitív dolog, amit említeni tudok. Ha ezt a moziban néztem volna, nagyon bántam volna a jegy árát, kivéve a pattogatott kukit, meg az üccsit. Nekem ez 10/3. Köszönöm a feltöltést!
138
Tipikus amerikai faszagyerek film..
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!


137
Bocsánat Gerard Butlert akartam írni
136
Csalódtam a filmben. Másra számítottam,hiányoltam az izgalmat.Russell Crowe csak szaladgál össze-vissza és nem csinál semmit. Nem tartom "igazi"katasztrófa filmnek ,ez egy eseménytelen sci-fi. A látványosság miatt 6 pontra értékelem.
135
ilyet láttunk már csak ott a brúzviliz menti meg a földet
ugyanazok a klisék semmi extra,viszont látványos amerikai propagandafilm
max 6/10
134
...jó volt ez... és az utolsó mondata...meg kéne fogadni...
133
Nekem meglepő módon nagyon tetszett. Köszi a feltöltést! 10/9
132
Csak a szokásos katasztrófa film , egy a tucatból. Egyszer nézhető.