Űrvihar (2017)

Geostrom

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A klímaváltozás biztos és elkerülhetetlen. És semmi kétség: a Föld lakóinak az életébe kerülhet. A rémítő lehetőség végre szövetségbe kényszerítette a világ vezetőit, akik együtt hozták létre az egyetlen technikai megoldást, ami a menekülés lehetőségét kínálja. Egy műholdakból álló, a Föld körül keringő gyűrűt, amelynek különleges geotechnológiai megoldásai elháríthatják a természetet fenyegető veszélyeket. A rendszer két éve üzemel sikeresen. Ám egy műszaki hiba átalakítja a műholdhálózat működését, és ami eddig a világunk túlélését biztosította, most a gyilkosává lehet. Az ember önmagánál hatalmasabb szerkezetet alkotott, és az most maga alá is gyűri. Egy magányos űrhajós (Gerard Butler) azonban feljut a műholdakhoz. Ha ő idejében meg tudja oldani a helyzetet, az emberiség ismét megússza. Csakhogy közben idelenn is működésbe lép egy szörnyű terv, ami a Földön és az égen is újabb veszélyeket hozhat...

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidup.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Indavideo
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

149
Nekem tetszett,jó film.
148
Sziasztok nekem nagyon tetszett ! jó 1 kicsi nyálasság ebben is van de melyik filmben nincs ! egyébként a témája nagyon is aktuális ! 1 szer majd biztos szükség lessz 1 ilyen szerkezetre ! bár nem tudom hogy teknológia létezik e hozzá ! a filmre 10 / 8 pont mert nyáladzást nem szeretem legalább is nem filmben ! jó mozit és köszönöm a feltöltést ! 1 SCI fi Rajongó !
147
Ennyi ultra-gagyi klisét egy filmben még nem láttam. Azt az időt, amit a megnézésére szántam... sosem kapom már vissza. Pedig milen jó film is lehetett volna.
145
Azért ennyire téves eszmét felállítani,hogy miénk a bolygó... hát itt tényleg megérne a világ a pusztulásra
4/10,mert voltak jó részei ,bár kevés számomra,egyszer nézhető.
144
Ezt nem hiszem el hogy ilyen okádék gagyi film létezhet.
Senki se nézze meg, én szóltam...
141
Tetszett, tiszta 2012 felújítva!
140
Nagyon rossz. Nincs kedvem spoilerezni, de annyit írhatok, hogy a szereplőkkel, mindig valami hatalmas véletlen folytán történt szerencsés dolog, de amikor egy rohadt ajtót kellene kinyitni, akkor még annyi sem sikerül. Gáz az egész cselekmény. Beleszőnek oda nem illő párbeszédeket a múltból, amire senki nem kíváncsi, mert már lassan 50 perce nem történt semmi és akkor még ez is.
Maradt a látvány...bárcsak arra adhatnék valamennyi pontot, de nem tudok. Nem mondom, hogy szükség van élethű effektekre, ha elvisz a film sztorija, de ez nem az volt, így elkélt volna egy kis fain technika.
Viszont a végén (amit már nagyon vártam, mert már szenvedtem), egy kicsit izgultam. Az egyetlen pozitív dolog, amit említeni tudok. Ha ezt a moziban néztem volna, nagyon bántam volna a jegy árát, kivéve a pattogatott kukit, meg az üccsit. Nekem ez 10/3. Köszönöm a feltöltést!