Utóhatás (2017)

Aftermath

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Megtörtént eseten alapszik az alkotás, 2002-ben egy teher-és egy utasszállító repülőgép ütközött Németország felett, a szerencsétlenségben 71 ember vesztette életét.
Schwarzenegger alakítja Viktort, akinek a balesetben neje és gyermeke is odaveszett. A férfi Peter Nielsen forgalomirányítót okolja, és nem is tud túllépni az eseten, mindenképp válaszokat akar.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidzi.tv
  Mozis hang! 
   
  Vidlox.tv
  Mozis hang! 
   
  Vidto.me
  Mozis hang! 
   
  Faststream.ws
  Mozis hang! 
   
  Vidoza.net
  Mozis hang! 
   
  Raptu.com
  Mozis hang! 
   
  Openload.co
  Mozis hang! 
   
  TheVideo.me
  Mozis hang! 
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Raptu.com
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

58
Nagyon lassan csordogáló veszteség feldolgozás.
Kösz a feltö,tést.
55
Többet vártam ettől a filmtől. Végig úgy éreztem a mondatok túl egyszerűek és rövidek. Az apró gondolatokat a nézőkre bízzák de így nehéz bele élni magam és jobban megismerni a szereplőket. A végkifejlettnél se tudtam teljesen eldönteni melyik fél mire gondol. Vártam a megbánást is az arcukon de nem jött. Azt hittem a légiirányító egy évek óta őrzött, milliószor újrafogalmazott levélért nyúl de nem. A zuhanás borzalmait is meglehetett volna csinálni a modern szmítógépes technológiával, röviden a családtagokat is megismerhettük volna egy kicsit, és annak a 45 gyereknek a halála is tragédia volt. Ezeket mind belefűztem volna a filmbe. Őszintén szólva többet ki lehetett volna hozni a történetből. A valós esemény számomra drámaibb volt.
54
...a film nagyon jó volt és érdekes... szeretem a Schwarzenegger filmjeit...
53
Sajnos Schwarzenegger nem jó filmekben szerepel mostanában.Végig néztem ugyan,de nagyon unalmas film kap tőlem 10/2-es osztályzatot.Remélem ami ősszel megy a moziban jobb lesz ennél.
52
erdekes volt , koszonom 10/8,3
50
nem valami nagy durranás uncsi .