Vaklárma (1989)

See No Evil, Hear No Evil

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Dave és Wally furcsa páros. Dave süket és újságos, Wally viszont vak és szerencsejátékos valamint Dave alkalmazottja. Amikor az újságos standnál lelõnek egy bukmékert, õk lesznek az elsõ számú gyanúsítottak. Mivel a süket Dave háttal állt az eseményeknek, a vak Wally viszont csak arról tud beszámolni, amit hallott, ketten együttesen is csak csekély információval tudnak szolgálni. Dave látott egy lábat, Wally pedig egy Shalimar nevû parfüm illatát érzi. Kiderül, hogy az áldozatnál volt egy pénzérme, amelyet beledobott Dave borravalós dobozába, amelyet most Wally cipel magával. És ebben az érmében egy olyan microchip van elrejtve, amelyre sokaknak fáj a foga.

K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

7
Mikor 1993 táján ezt VHS en néztem belebolondultam kicsit naponta ez ment !aztán jött a dutyidili, zsák a foltját !oriási volt !most 24 év utánn ujra...
5
A videót törölték!
3
Hiába láttam már hatszázszor, mikor megnézem, mindig alig kapok levegőt a nevetéstől. A mostani vígjátékok ehhez képest sehol sincsenek. Mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg!
2
A világ egyik legjobb vígjátéka, egyszerűen zseniális. Már tucatszor láttam.
1
A legjobbak közé tartozik!